Nu söker vi dig som är en erfaren passionerad kock till vår restaurang på Gelleråsen Arena.

Gelleråsen Arena är en eventarena med stort fokus på motorevent där vissa av eventen består av stora publika event. Restaurangen serverar dagens lunch varje vardag och ombesörjer frukost, middagar och
"streetfood" vid event. Utanför lunchtid är det caféverksamhet i restaurangen. Vår avsikt på Gelleråsen Arena är excellenta inträffanden där maten är en viktig del upplevelsen på Gelleråsen.

Vi vill jobba med dig som älskar mat med modernt tänk.
Du har en härlig personlighet med en ambition att driva köket framåt med rätt attityd. Du förstår att kvalitet och noggrannhet är avgörande samtidigt som du har erfarenhet från restaurangkök med högt tempo.
Enkelt förklarat, ibland blir det stressigt och det är ett krävande arbete men kvaliteten är alltid densamma. Som kock på Gelleråsen Arena jobbar du i ett fast team om 3 personer där du har en nära dialog med vår restaurangchef för utveckling och nytänkande av maten. Tjänsten har sin utgångspunkt i köket som passionerad kock där du även står som ansiktet utåt och servar kunder och tar betalt. Teamet hanterar disken själva.

Vi söker Dig som vill arbeta mellan 75 - 100 %, vi kan anpassa efter dina önskemål däremellan. Arbetstider kan diskuteras, men viss andel helg är aktuellt och någon kväll kan också förekomma.

Lön: Enligt överenskommelse med HRF som utgångspunkt.

Anställningen avser återkommande säsong: 1 April till 31 Oktober.

Sista ansökningsdag är 7 Februari 2021

CV och personligt brev mailas till andreas@gellerasen.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andreas Kangro
Email Mejla Andreas Kangro
Område Karlskoga
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.gellerasen.se
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gelleråsen Arena är en komplett arena för evenemang, utbildningar och upplevelser. På arenan finns förutom motorbanan även övningsområden, gokartbana, restaurang, konferenslokaler, verkstad och campingstugor.