Café / Restaurangbiträde

Café / Restaurangbiträde

Nu söker vi dig som vet att första intrycket är en viktig nyckel till framgång i restaurangen på Gelleråsen Arena.

Gelleråsen Arena är en eventarena med stort fokus på motorevent där vissa av eventen består av stora publika event. Restaurangen serverar dagens lunch varje vardag och ombesörjer frukost, middagar, och
"streetfood" vid event. Utanför lunchtid är det caféverksamhet i restaurangen.
Vår avsikt på Gelleråsen Arena är excellenta inträffanden där maten är en viktig del av upplevelsen på Gelleråsen.

Vi vill jobba med dig som älskar människor och brinner för att göra gästernas dag minnesvärd. Du har en härlig personlighet med en ambition att driva restaurangen framåt med rätt attityd. Du förstår att kvalitet och noggrannhet är avgörande samtidigt som du har erfarenhet från serviceyrke med högt tempo. Enkelt förklarat, ibland blir det stressigt och det är ett krävande arbete men kvaliteten är alltid densamma. Som Café / restaurangbiträde på Gelleråsen Arena jobbar du i ett team om 3 personer där du är vårt ansikte utåt och bidrar till utveckling och nytänkande av upplevelsen för våra kunder. Tjänsten har sin utgångspunkt som passionerad kundmottagare. Tjänsten innefattar kassahantering, lägga upp mat på tallrik, smörgåsbredning, enklare matlagning samt diskhantering. Teamet hanterar disken själva.

Vi söker främst Dig som vill arbeta 75%, men med rätt profil är 100% också av intresse. Arbetstider kan diskuteras, men viss andel helg är aktuellt och någon kväll kan också förekomma.

Lön: Enligt överenskommelse med HRF som utgångspunkt.

Anställningen avser återkommande säsong: 1 April till 31 Oktober.

Sista ansökningsdag är 7 Februari 2021

CV och personligt brev mailas till andreas@gellerasen.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andreas Kangro
Email Mejla Andreas Kangro
Område Karlskoga
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gelleråsen Arena är en komplett arena för evenemang, utbildningar och upplevelser. På arenan finns förutom motorbanan även övningsområden, gokartbana, restaurang, konferenslokaler, verkstad och campingstugor.