CNC operatör svarvning Dagtid

CNC operatör svarvning Dagtid

Vi söker en operatör
för Operatör CNC svarvning.


Du kommer att arbeta
med snäva toleranser och fina ytor i små och stora serier. Material som bearbetas är i huvudsak stål, aluminium rostfritt samt superduplex förekommer. Du ställer självständigt maskinerna och ansvarar för att utförda mått kontrolleras och dokumenteras. Utöver svarvning kan även övrigt allmänt verkstadsarbete förekomma.

Tjänsten är dagtid
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autosvarv.com
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlskoga Automatsvarning är ett starkt växande industriföretag med den senaste tekniken och har ambitioner att alltid bli bättre och alltid utvecklas.

Vi har investerat i nya svarvar, robot samt en ny industritvätt för att växa och klara av framtidens krav. Vi behöver nu utöka vår personal med erfarna och utbildade operatörer som likt vi brinner för teknikutvecklingen och vill utvecklas i denna spännande bransch.

Karlskoga Automatsvarvning tillverkar komplexa svarvade detaljer till ett flertal stora verkstadsföretag både inom och utanför Sverige. Vi är i dagsläget 37 anställda och har haft en god tillväxt senaste tiden. Verksamheten är förlagd i Karlskoga. Du som söker har erfarenhet av bearbetning i svarv eller fräs. Vi jobbar i en modern produktionsmiljö. Vi tror att ni redan i dag jobbar i denna typ av produktionsmiljö men att Du vill utvecklas och söker nya utmaningar som ger utlopp för din kreativitet och yrkesstolthet.

Vi erbjuder följande
förmåner
  • Företagshälsovård
  • Utbildningar
  • Friskvårdsbidrag
  • Trevliga medarbetare