Du som söker har erfarenhet av bearbetning i svarv eller fräs. Vi jobbar i en modern produktionsmiljö. Vi tror att ni redan i dag jobbar i denna typ av produktionsmiljö men att Du vill utvecklas och söker nya utmaningar som ger utlopp för din kreativitet och yrkesstolthet.
Du bör vara ansvarstagande, självgående och ha ett starkt teknikintresse. God samarbetsförmåga och flexibilitet är egenskaper vi värdesätter hos dig.
Du ska även ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i en grupp med CNC-Svarvar av fabrikatet Traub och producera samt kontrollera och mäta detaljer så att de uppfyller kundens kravspecifikation.

Vi erbjuder följande förmåner
  • Företagshälsovård
  • Utbildningar
  • Friskvårdsbidrag

Tillsvidare/2-skift/Karlskoga

Kontaktperson: erik@autosvarv.com
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autosvarv.com
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlskoga Automatsvarning är ett starkt växande industriföretag med den senaste tekniken och har ambitioner att alltid bli bättre och alltid utvecklas.
Vi har investerat i nya svarvar, robot samt en ny industritvätt för att växa och klara av framtidens krav. Vi behöver nu utöka vår personal med erfarna och utbildade operatörer som likt vi brinner för teknikutvecklingen och vill utvecklas i denna spännande bransch.

Karlskoga Automatsvarvning tillverkar komplexa svarvade detaljer till ett flertal stora verkstadsföretag både inom och utanför Sverige. Vi är i dagsläget 36 anställda och har haft en god tillväxt senaste tiden. Verksamheten är förlagd i Karlskoga.