Vi är ett härligt gäng som söker dig som arbetat med bearbetning i svarv eller fräs. Du kommer få arbeta nära cheferna som gör sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss. Nu söker vi en CNC-Operatör.

Vi jobbar i en modern produktionsmiljö. Vi tror att Du redan i dag jobbar i denna typ av produktionsmiljö men att Du vill utvecklas och söker nya utmaningar som ger utlopp för din kreativitet och yrkesstolthet.

Vi erbjuder dig
  • Friskvårdsbidrag
  • Kollektivavtal
  • Team-aktiviteter där vi tillsammans t. ex besöker mässor
  • Utvecklingsmöjligheter i svarvteknik, mätteknik och skärteknik
  • Utbildning i programmering CNC
  • En viktig roll i ett glatt gäng

Karlskoga Automatsvarning är ett starkt växande industriföretag med den senaste tekniken och har ambitioner att alltid bli bättre och alltid utvecklas.

Vi har investerat i nya svarvar, robot samt en ny industritvätt för att växa och klara av framtidens krav. Vi behöver nu utöka vår personal med erfarna och utbildade operatörer som likt vi brinner för teknikutvecklingen och vill utvecklas i denna spännande bransch.

Du hanterar Svenska i tal och skrift. Skiftgång förekommer.
Tjänsterna är tillsvidare.

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Ansök genom att klicka på "Ansök Nu" knappen eller länka gärna jobbet till din vän. Välkommen med din ansökan till Karlskoga Automatsvarvning AB

Frågor om tjänsten skickas till vår produktionschef: erik@autosvarv.com

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsbolag och annonsförsäljare.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autosvarv.com/
Sista ansökningsdag 13 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlskoga Automatsvarvning AB grundades 1949, en av de första kunderna var HIAB i Hudiksvall, som än idag, snart 70 år senare är en betydande kund. 1961 ombildades företaget till AB och flyttade till egna industrilokaler på 300 m².

Idag förfogar vi över ca 3000 m².

Företaget har med de nya ägarna expanderat från 29 miljoner till idag ca 48 miljoner i omsättning.

Karlskoga Automatsvarning är ett starkt växande industriföretag med den senaste tekniken och har ambitioner att alltid bli bättre och alltid utvecklas.

Vi har investerat i avancerade svarvar, robot och Industritvätt. Vi har förbättrat den inre miljö med utsug på varje maskin. Satsat på utbildning, samt rekryterat ny personal.

Karlskoga Automatsvarvning tillverkar komplexa svarvade detaljer till ett flertal stora verkstadsföretag både inom och utanför Sverige. Vi är i dagsläget 37 anställda och har haft en god tillväxt senaste tiden. Verksamheten är förlagd i Karlskoga.