Personlig Servicetekniker till Karlskoga

Personlig Servicetekniker till Karlskoga

Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning. Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.


Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänsterna rapporterar till Verkstadschef. Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Kundens behov är alltid en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du jobbar bra både självständigt och i grupp. Du har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå. Branschvana, erfarenhet från arbete med fordonsreparationer och kundkontakt är en stor merit. God datorvana är nödvändigt. B-körkort är ett krav. Anställningarna är 100% tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2019-04-30. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan (CV och personligt brev) och frågor om tjänsten mailas till: torbjorn.svensson@helmia.se
Mer info
Kontaktperson Torbjörn Svensson
Telefon 0586-794408
Email Mejla Torbjörn Svensson
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://helmia.se/
Sista ansökningsdag 30 apr (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet.

Helmia har cirka 375 medarbetare och omsätter över 1,7 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Dotterbolagen ägs och drivs av familjen Walfridson genom moderbolaget Helmia och Helmiastiftelsen.