Snickare och Plattsättare sökes till HEBAB

Snickare och Plattsättare sökes till HEBAB

HEBAB är inne i ett expansivt skede, vi söker därför ambitiösa och duktiga snickare samt plattsättare till vårt verksamhetsområde i Örebro län.

Om rollen
Vår byggverksamhet inom nybyggnation, ombyggnation och byggservice växer och vi behöver nu förstärka med fler kompetenta snickare och plattsättare. Du kommer att ingå i ett team om 6-8 yrkesarbetare som arbetar med beställningar från våra avtalskunder, försäkringsbolag, fastighetsbolag och privatkunder.

HEBAB erbjuder en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, din insats värdesätts och där vi hjälper varandra att utvecklas. Det ska vara kul att gå till jobbet som anställd på HEBAB.

Vem är du?
Vi söker dig som är snickare med fördel i Karlskoga eller Örebro området samt vill arbeta med mindre entreprenader och byggservice. Du har yrkesbevis, några års erfarenhet samt är noggrann, självständig och initiativrik. B-körkort är krav då personlig servicebil ingår i tjänsten.
Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners.

Ansökan
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan via formuläret senast 30/9-2022. Skicka gärna in din ansökan med CV tidigare då vi tillämpar löpande urvalsarbete.

För mer information om tjänsten kontakta:
Peter Tagner
HR-ansvarig
peter.tagner@byggbetjanten.se
070-230 51 81

Hoppas vi hörs!
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HEBAB, H.Einarsson Byggnads Aktiebolag med säte och huvudkontor i Karlskoga är ett byggföretag med blandning av byggservice och entreprenad.

Till våra återkommande kunder kan nämnas flertalet försäkringsbolag, fastighetsbolag, statliga myndigheter samt kommunala bostadsbolag. Vi ser hela Örebro Län med omnejd som vårt arbetsområde.

I dagsläget är HEBAB 35 anställda. Företaget ingår i koncernen Byggbetjänten AB som är en koncern med ytterligare 2st byggföretag, 1st maskinuthyrningsföretag, 3st golvbolag 2st bolag inom plåt o svets. Vi är totalt 175 anställda och omsätter ca 220 miljoner/år.