Snickare till HEBAB (H.Einarsson Byggnads AB)

Snickare till HEBAB (H.Einarsson Byggnads AB)

HEBAB (H. Einarsson Byggnads AB) är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ambitiösa och duktiga snickare till vårt verksamhetsområde Örebro Län.

Vår byggverksamhet inom nybyggnation, ombyggnation och försäkringsskador växer och vi behöver nu förstärka med fler kompetenta snickare. Du kommer att ingå i ett team om 6–8 yrkesarbetare som arbetar med beställningar från våra avtalskunder, försäkringsbolag, fastighetsbolag och privatkunder.

Du arbetar hos privatkunder likväl som företag samt ansvarar till viss del själv för kontakter och samordning med andra yrkesgrupper som vi har som underentreprenörer.

Vi söker dig som är snickare i Karlskoga eller Örebro området samt vill arbeta med mindre entreprenader och byggservice. Du har yrkesbevis, några års erfarenhet samt är noggrann, självständig och initiativrik. B-körkort är krav och du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners.

Till våra återkommande kunder kan nämnas flertalet försäkringsbolag, fastighetsbolag, statliga myndigheter samt kommunala bostadsbolag. Vi ser hela Örebro Län med omnejd som vårt arbetsområde.

HEBAB erbjuder en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, din insats värdesätts och där vi hjälper varandra att utvecklas. Det ska vara kul att gå till jobbet som anställd på HEBAB.

För mer information om tjänsten kontakta:
Arbetschef, Victor Jacobsson via mail på victor.jacobsson@hebab.nu
alternativt via telefon på 0586-721730

Välkommen med din ansökan via formuläret eller via mail senast 30 oktober 2020
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hebab.nu
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HEBAB, (H. Einarsson Byggnads AB) med säte och huvudkontor i Karlskoga är ett byggföretag med blandning av byggservice och mindre entreprenader.

Företaget har en lång och gedigen erfarenhet av olika segment i byggsektorn.
I dagsläget är HEBAB ca 35 anställda.
HEBAB ingår i koncernen Byggbetjänten AB som består av 7 bolag, ErikssonsBygg i Mellansverige AB (EBAB),
H. Einarssons Byggnads AB (HEBAB),

Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB,
Degerfors Golvtjänst AB och Karlskoga Byggnadsplåt AB. I koncernen finns idag ca 140 anställda och samtliga bolag har ett mycket gott renommé och är starka i sina regioner.