Produktionsberedare till Gonvarri Stålteknik AB

Produktionsberedare till Gonvarri Stålteknik AB

Vi söker nu en Produktionsberedare till vår kund Stålteknik i Karlskoga/Fellingsbro. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse under våren.

Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag där du är anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund men där ambitionen är att tids nog erbjudas en fast anställning hos Stålteknik.

Om Gonvarri Stålteknik:

Gonvarri Stålteknik AB är experter på utvalda produkter och kundanpassningar inom materialhantering och entresollösningar. Sedan 2018 är Stålteknik en del av Gonvarri Material Handling som är en global tillverkare och leverantör av lager och materialhanteringslösningar.
Stålteknik har varit i branschen länge och utveckling av produkter sker fortlöpande utifrån marknadens behov, där helheten är lika viktig som detaljerna. Man har kontroll över hela kedjan - från konstruktion, tillverkning till produktion i en modern maskinpark. Du finner produkterna i huvudsak bland återförsäljare i Skandinavien men vi finns även representerade i Tyskland och Frankrike. Försäljning sker mot partners och återförsäljare (B2B).

Stålteknik har idag drygt 30 anställda och verksamhet i både Karlskoga och Fellingsbro. Enheterna i Fellingsbro och Karlskoga är helt integrerade med varandra. Tillverkningsprocessen startar i Karlskoga med; konstruktion, bearbetning av balk och plåt, robotbockning mm och avslutas i Fellingsbro med bland annat svetsrobotar, ytbehandling, slutmontering och utlastning.

Dina arbetsuppgifter:

Som Produktionsberedare hos Stålteknik kommer du ha varierande arbetsuppgifter kopplade till att förbereda tillverkningen av företagets produkter. Du kommer att ta fram tillverkningsunderlag med tillhörande orderhantering i vårt affärssystem och planera visst inköp av material samt ha en överblick av produktionen. Du behöver ha kunskap för att läsa CAD och det är meriterande med erfarenhet av Autocad eller Inventor. Du kommer att jobba med maskiner kopplade till specialområden där man erbjuds grundläggande internutbildningar så tidigare kunskaper är inget krav. Då Stålteknik finns i både Karlskoga och Fellingsbro kommer du erbjudas möjlighet att välja stationeringsort

Din profil

Vi tror att du jobbar eller har jobbat i en liknande roll förut kopplat till tillverkningsindustrin. Du har en god planeringsförmåga och är van att jobba självständigt. Du har en god samarbetsförmåga och drivs av att leverera en bra produkt.

För att vara aktuell för tjänsten har/kan du:
  • Förstå ritningar i CAD (meriterande om du arbetat i Autocad eller Inventor)
  • Goda kunskaper i Svenska språket
Anställningsform:

Visstidsanställning, med goda möjligheter till anställning direkt hos kund där efter.

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dagtid mån-fre

Start:

Under våren enligt överenskommelse

Lön:

Fast lön

Övrig information:

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Dennis Neogard på telefonnummer 070-795 93 33 eller dennis.neogard@onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Dennis Neogard
Telefon 0707959333
Område Karlskoga
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se