Vi söker mjukvaruutvecklare!

Vi söker mjukvaruutvecklare!

Vill du arbeta med den absolut senaste tekniken och åt en mycket spännande kund?
Vi har nu möjligheten att erbjuda en plats i vårt talented program där vi tillsammans med kunden skapar en erfaranhet och utbildning för att lyckas i din karriär!

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta med mjukvaruutveckling tillsammans med någon av våra spännande kunder i Karlskoga. I Talent Program blir du en del av klass där god stämning, gemenskap och där utveckling är ett självklart fokus. Tillsammans med dina kollegor kommer du gemensamt och självständigt ta dig an utmanande arbetsuppgifter inom programmering av kundens produkter.
Programmet kommer att ge dig värdefulla kunskaper, nya ansvarsområden och nyttiga erfarenheter som också öppnar möjligheter till karriär i kundens organisation efter programmets slut.

Produkterna är ledande inom teknikbranschen och programmeringen av dem sker i följande programmeringsspråk: C, C++, Ada, C#

Din profil

För att passa in i denna roll bör du ha följande:

Skallkrav:
  • Minst har treårig högskoleutbildning inom dataingenjör, datateknik, robotik
  • Svenskt medborgarskap är ett krav för att kunna bli antagen.
Har du dessutom en civilingenjörsutbildning och ett till två års arbetslivserfarenhet inom något av dessa områden är det extra meriterande.

Villkor

Arbetstid: heltid 8-17
Ort: Karlskoga
Start: Omgående
Lön: Enligt överrenskommelse
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av de ledande teknikkonsultföretagen i Sverige. Basen finns i Norden och de arbetar även internationellt. Kunden erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.