Vi söker mekanikkonstruktör till kund i Karlskoga

Vi söker mekanikkonstruktör till kund i Karlskoga

Har du något års erfarenhet av konstruktion och älskar att lösa tekniska problem? Då kan detta vara en något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör hos vår kund kommer du arbeta både i grupp och självständigt med att ta fram tekniskt underlag för mekaniska delsystem. Du kommer att arbeta med ändringshantering och modifieringar. I rollen kommer du få idéskapa, nykonstruera, optimera och dokumentera konstruktioner.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Är utbildad gymnasie- eller högskoleingenjör med inritning mekanik.
  • Har något års erfarenhet av mekanikkonstruktion och konstruktionsledning.
  • Har mycket goda kunskaper i CAD-verktyg, meriterande om du har tidigare arbetat i Solid Edge.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska.
För att passa in i rollen ser vi att du använder din kommunikationsförmåga när du samarbetar med andra kollegor, kunder och leverantörer. Du har en pedagogisk förmåga att motivera och övertyga i olika situationer som rör verksamheten.

Villkor

Placeringsort: Karlskoga
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Så fort som möjligt

Detta är en visstidsanställning som kommer att löpa året ut med chans till förlängning.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.