Vi söker dig som är elingenjör

Vi söker dig som är elingenjör

Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till kund? Då är du den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En stor del av arbetet kommer också innebära arbete med löpande uppdateringar och felsökning av befintliga anläggningar. Du kommer arbeta med bl.a. dimensionering och beräkningar i CAD. Under introduktionsperioden kommer du avlasta en mer senior kollega för att lära sig de olika systemen och för att på sikt kunna driva dina egna projekt.

Din profil

Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning mot el och automation. Du som söker bör vara en person med ett stort tekniskt intresse. För att passa in i rollen som elingenjör skall du vara flexibel, och inte främmande för att ta ansvar och på så sätt driva projekten framåt.

Skallkrav:

B-Körkort
Behärskar svenska i tal och skrift
Högskoleutbildning inom antingen el/elektroteknik/automation

Meriterande:

Engelska
Genuint intresse för teknik
Vana av att arbeta i CAD program

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00
Arbetsort: Karlskoga

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår samarbetskund är ett väletablerat, rikstäckande konsultföretag inom tekniksektorns alla delar. Mer information om företaget ges vid eventuell intervju

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.