Junior Systemvetare sökes!

Junior Systemvetare sökes!

Är du en nykläckt student som vill ta steget ut i arbetslivet? Vill du dessutom arbeta på ett av Sveriges största konsultbolag? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Genom den här möjligheten kommer du bli en del av ett glatt och sammansvetsat gäng där god stämning, gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer ni både gemensamt och individuellt ta er genom utmanande arbetsuppgifter. I den här tjänsten kommer du varva uppdrag ute hos kunder och på deras utvecklingsavdelningar med kurser inom bland annat teknik och affärsmannaskap. Utöver detta kommer du nätverka med nya kollegor från olika områden och få mycket erfarenhetsutbyte. Tillsammans med dina erfarna kollegor kommer du få möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samtidigt som du lär dig mer om nya inriktningar. Det här uppdraget kommer även ge dig värdefulla kunskaper och erfarenheter som också öppnar nya dörrar till en karriär i kundens egen organisation.

Din profil

Skallkrav för tjänsten:
  • Godkänd högskoleutbildning i systemvetenskap
  • God språkförmåga i både svenska och engelska i tal och skrift
  • Möjlighet till resor
Meriterande:
  • Erfarenhet av konsultuppdrag
  • Arbetslivserfarenhet
Till den här tjänsten söker vi dig som även är nyfiken, drivs av utmaningar och är motiverad att arbeta i team med andra. Vi ser även till dig som har stark initiativförmåga och tycker om att skapa nya relationer.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är ett teknikkonsultbolag med sin bas i Norden med arbetar även mycket internationellt tillsammans med deras kunder.

Företaget har ca 1 900 kvalificerade konsulter uthyrda på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark- De erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Kunderna till vårt kundföretag ställer alltid höga krav på att företaget stöttar dem genom hela processen, i allt från studier, upphandling, modellering, simulering och utveckling till test, verifiering och utbildning. Till saker hör att företaget faktiskt är ett av få konsultföretag som har denna breda och djupa expertkompetens. Något som leder till att enskilda uppdrag ofta utvecklas till att företaget blir en långsiktig partner.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.