Programutvecklare i C/C++ sökes!

Programutvecklare i C/C++ sökes!

Är du en kreativ person som motiveras av utmaningar? Brinner du för att ständigt utveckla dig själv och företaget du jobbar på? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som programutvecklare kommer du utveckla realtidssystem i Linux. Du kommer att programmera allt från styrsystem till att utveckla HMI för olika pjässystem. Som en del av introduktionen kommer du att få en handledare som kommer att stötta och coacha dig.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:
  • Utveckla programvara i C/C++
  • Delta vid utveckling av ny Linux-baserad plattform inom kundens projekt
  • Driftsätta operativsystem på nya hårdvaruplattformar
  • Genomföra tester av mjukvara
Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör inom programvaruutveckling
  • Kunskaper i C/C++
  • Kunskaper inom embedded Linux
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper i ADA
  • Programmeringsprojekt på fritiden
Vi ser gärna att du som söker är en driven, nytänkande och strukturerad person. Då du kommer ha mycket kontaktytor internt och externt bör du vara kommunikativ och samarbetsvillig.

Villkor

Placeringsort: Karlskoga
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 8-17

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett högteknologiskt företag inom försvarsindustrin. Mer information ges under intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.