Maskinkonstruktör till internationellt företag!

Maskinkonstruktör till internationellt företag!

Är du en problemlösare med ett stort tekniskt intresse? Vill du jobba med konstruktion på ett välkänt företag? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter som konstruktör är:
  • Att utföra hållfastighetsberäkningar och kostnadsberäkningar
  • Följa montage och igångsättning
  • Utarbeta ritningar till befintliga och nya mekaniska system
  • Beställa utförandet av konstruktioner
  • Bevaka att montage blir rätt utfört, utföra besiktning och funktionskontroll efter avslutat montage
Din profil

Skallkrav:
Högskoleingenjör inom maskinteknik
Kunskap i Solid Edge och Ansys WorkBench
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Engelska i tal och skrift
Körkort B

Då du kommer att arbeta i ett litet team är det viktigt att du är flexibel och en lagspelare. Vi ser även att du som söker är lättlärd och trygg i dig själv.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 8-17
Placering: Karlskoga
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 sept 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund tillhör världens största företagskoncern inom smide med produktionsanläggningar fördelade över Indien, Tyskland, USA och Sverige. De tillverkar ett brett sortiment av högpresterande, kritiska säkerhetskomponenter för fordon och icke-fordonsindustrin. Det är Indiens största tillverkare och exportör av komponenter för fordonsindustrin och den ledande chassi tillverkaren i världen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.