Kvalitetsingenjör sökes!

Kvalitetsingenjör sökes!

Har du ett tekniskt intresse och ett tydligt affärsfokus? Har du en god analytisk förmåga? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitetsingenjör kommer du ansvara för inköpskvalitet av all elektronik såsom kretskort, kablage, kontakter samt övriga elkomponenter. Du kommer ha ett tätt samarbete med de strategiska inköparna. I dina arbetsuppgifter ingår även att:
  • Kvalificera in och godkänna leverantörer
  • Granska och godkänna produktionskvalitetsdokumentation från leverantörer
  • Reklamationshantering
Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom området
  • Processkunskap inom produktion
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Körkort B

Vi ser att du som söker är en kommunikativ person med stort tekniskt intresse. Du är även lösningsorienterad och serviceinriktad. Du kommer att arbeta tätt med de strategiska inköparna och behöver därför ha en god samarbetsförmåga. Då resor både inom och utanför Sverige förekommer ser vi gärna att du är flexibel,

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag inom försvarsindustrin. Du kommer tillhöra en enhet i Karlskoga som ansvarar för bland annat inköp och leverantörskontakt. Mer om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.