Konstruktör till spännande företag i Karlskoga!

Konstruktör till spännande företag i Karlskoga!

Är du på jakt efter en ny utmaning eller har du kanske nyligen tagit examen? Vi söker dig som är driven, vetgirig och har goda kunskaper inom konstruktion. Nu finns chansen att arbeta på ett spännande företag som har stora kunder inom läkemedels- och sprängindustrin. Är det dig vi söker? Perfekt, skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör hos vår kund kommer du främst att arbeta i Inventor. Du kommer att konstruera saker som ska monteras ihop i rostfritt stål, till exempel tankar och tryckkärl. Företaget arbetar mycket mot läkemedelsindustrin och sprängindustrin vilket innebär konstruktioner i mycket hög kvalité. Vidare kommer rollen att innebära bland annat att delta i planering, inköp av material samt kundkontakt.

Din profil

Vi söker dig som är självständig, driven och har goda kunskaper inom konstruktion. Vi tror även att du som söker är flexibel och trivs att jobba med varierande arbetsuppgifter då varje dag kan så olika ut. Vidare ser vi att du är en lyhörd person som inte är rädd för att ta kontakt med kunder och kollegor.

Skallkrav för tjänsten:
  • Relevant utbildning inom området, till exempel mekanikingenjör
  • CAD-kunskaper
  • FEM-analys
  • Svenska och engelska i tal & skrift
  • Körtkort B
Meriterande för tjänsten:
  • Tyska
  • Intresserad av produktion
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 07.00-16.00 (flextider)
Ort: Karlskoga

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 0722 08 02 31
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund grundades 1988. Idag är företagets viktigaste kunder stora kemikoncerner och kraftverk som de förser med termisk sprutning eller processutrustning. Sedan 2000-talets start så har företaget breddat sig och erbjuder hela koncept från design till montering. Genom förvärv har också vår kund fått gedigen erfarenhet inom mekanisk verkstad och ventilation. Vår kund lägger stor vikt vid mötet med sina kunder för att förstå behoven och vilka lösningar som de kan hjälpa till med eftersom det gäller komplex utrustning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.