Analysingenjör inom styr- och reglerteknik sökes!

Analysingenjör inom styr- och reglerteknik sökes!

Är du en nyfiken person med stort tekniskt intresse? Har du ett brinnande intresse för problemlösning och ett stort driv? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som analysingenjör kommer du arbeta med design av regleralgoritmer för vår kunds produkter samt utvärdering och optimering av prestanda för enskilda komponenter och på systemnivå. Du kommer även arbeta med data- och signalbehandling av provresultat och mätningar som förekommer i olika projekt. Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande, allt från mätningar på elektroniklabb till mätningar av chock och vibrationer med analyser i både tids- och frekvensdomän. I ditt dagliga arbete använder du främst MATLAB/Simulink med olika verktyg för simulering, signalbehandling, design av regleralgoritmer och automatisk kodgenerering. Vid behov kommer du även följa med ut på fält för att göra mätningar, utvärderingar och felsökningar.

Din profil

Skallkrav:
  • Civilingenjör inom elektroteknik, teknisk fysik, data eller motsvarande med inriktning mot styr- och reglerteknik eller signalbehandling
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Svensk medborgare
Meriterande:
  • Kunskap i MATLAB/Simulink eller liknande system
  • Stort intresse för matematik
Vi söker dig som stävar efter utveckling och som drivs av problemlösning och nytänkande. Vi ser gärna att du som söker är en analytisk person med god samarbetsförmåga.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat.Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett högteknologiskt internationellt företag. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.