Junior beräkningsingenjör sökes till högteknologiskt företag!

Junior beräkningsingenjör sökes till högteknologiskt företag!

Är du en analytisk person med stort tekniskt intresse? Tycker du även att det är kul med matematik? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som beräkningsingenjör kommer du arbeta med att analysera statiska och dynamiska belastningar på företagets befintliga och framtida produkter. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och du kommer ha ett tätt samarbete med andra avdelningar och kollegor. Då du kommer arbeta i tvärfunktionella team i flera projekt samtidigt är det viktigt att du är en flexibel person med hög samarbetsförmåga. Du kommer få en mentor som stöttar dig under din första tid på företaget.

Din profil

Skallkrav:
  • Civilingenjör inom maskinteknik, teknisk fysik, materialteknik eller farkostteknik med inriktning mot strukturmekanik/hållfasthetslära.
  • Kunskap i FEM-program från utbildningen
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Svensk medborgare
Meriterande:
  • Kunskaper i Ansys eller Abaqus från utbildningen
  • Körkort B
Vi ser gärna att du som söker är en flexibel person med god samarbetsförmåga. Du ska ha ett stort tekniskt intresse och får gärna tycka att det är kul med matematik. Är du även strukturerad, nyfiken och målinriktad är detta den perfekta tjänsten för dig.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat.Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett högteknologiskt internationellt företag. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.