Kemiutbildad laborant till Eurenco Bofors

Kemiutbildad laborant till Eurenco Bofors

För rekrytering till Eurenco Bofors söker vi nu dig som trivs att arbeta med analys och provning i labbmiljö.

Välkommen till ett företag som värnar om sin personal och där anställda trivs och gärna stannar länge!

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande!

Välkommen din ansökan!

Arbetsuppgifter

På Eurencos laboratorium vid anläggningen i Karlskoga arbetar idag 12 personer, både laboranter och laboratoriengenjörer. Verksamheten ansvarar för kvalitetskontroll i alla led, både av ingående råmaterial, analys under processen och slutkontroll och godkännande innan leverans till kund. Avdelningen supporterar även utvecklingsavdelningen med analys av material och produkter. I och med en unik kompetens och utrustning anlitas laboratoriet även av externa kunder.

Löpande provtagning utförs av produktionspersonal och som laborant är ditt fokus dagliga kemiska och fysikaliska tester och analyser av olika produktgrupper. Analysarbetet sker med avstamp i både interna krav och de krav som överenskommits med kunden. Arbetet innebär mycket dokumentation och inrapportering i relevanta system.

Är det här ett arbete för dig?

För att trivas som Laborant hos EURENCO är du en noggrann och strukturerad person som trivs i en processtyrd verksamhet med hög riskmedvetenhet. Vi ser gärna att du har vidareutbildat dig med kurser inom kemi eller att du har flerårig erfarenhet från labbmijö. Oavsett bakgrund har du med dig en god vana av att arbeta metodiskt och efter givna regler och rutiner. Det är givetvis positivt om du har erfarenhet från arbete i liknande industri alternativt läke- eller livsmedelsindustrin.

Tjänsten kräver svensk medborgarskap och att du obehindrat använder både svenska och engelska i tal och skrift.

Om EURENCO

EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska.

EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 200 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.