Huvudplanerare till Eurenco

Huvudplanerare till Eurenco

Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Bolagets kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. I Karlskoga jobbar ca 290 personer.

Har du en god teknisk förståelse och förmågan att se sammanhang? Vill du vara den sammanhållande länken på ett av Karlskogas största företag? På uppdrag av Eurenco söker AxÖ Consulting en huvudplanerare, gärna med erfarenhet från processindustrin, till siten i Karlskoga.

Arbetsbeskrivning

Som huvudplanerare arbetar du med leveransplanering och du har ett övergripande operativt ansvar för produktionsplanerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att stämma av leveransplan med produktionsplanerarna för alla produktionsavsnitt och se till att produktionsplaner och leveransplaner stämmer överens med varandra. Som huvudplanerare leder du leveransmöten samt rapporterar orsaker vid leveransförseningar till marknad.

Du kommer också att:
  • Utföra kapacitets- och kundorderplanering med inriktning på mellan- och långtidsperspektiv.
  • Ta fram leveranstider för offerter och kundorder på standardartiklar.
  • Driva utvecklingen av planeringsarbetet inom Eurenco tillsammans med produktionsplanerarna.
  • Arbeta i S&OP-processen för alla produktionsområden.
  • Aktivt driva förändringsarbete inom funktionen.
  • Följa Eurencos värderingar.
  • Delta i arbetsuppgifter som är av vikt för bolaget när så behövs.
Vem är du?

Vi ser att du som söker har en god kännedom om produktionsprocesser samt har erfarenhet av att arbeta aktivt i affärs-, planerings- och andra supportsystem. Vidare har du erfarenhet av och kunskap inom produktionsplanering och produktionsekonomi. Vi ser också att du har goda teoretiska kunskaper inom Supply Chain-metodiken samt S&OP. Då du kommer att arbeta i en internationell koncern är goda kunskaper i engelska ett krav. Det är meriterande om du har kunskap inom SAP.

Som person är du duktig på att växla fokus och du är mycket tydlig i din kommunikation. Du har en god känsla för att prioritera dina arbetsuppgifter och ställa krav på din omgivning om så behövs. Du beskriver dig även som driven och framåtstävande person då du ser positivt på utmaningar och motiveras av att hitta nya lösningar. Utöver detta är du en social, glad och hjälpsam person som trivs med att samverka med andra människor.

Om Eurenco

Eurenco Bofors AB ingår i en världsomspännande koncern med huvudkontor i Frankrike. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska.

EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 290 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Bolaget är nu inne i en tillväxtfas och har en stark position på marknaden. Läs mer på www.eurenco.com

Ansökan och information

I den här rekryteringen har Eurenco valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta, Tobias Björk tel. +46 70 977 51 00 alt via mail, tobias.bjork@axoconsulting.se. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (5 dagar kvar)