Sales Support Manager till Dynasafe

Sales Support Manager till Dynasafe

Dynasafe växer så det knakar! Vill du vara med och bygga upp en effektiv och framgångsrik organisation inom området Sales Support? Här erbjuds du en ledande tjänst där komplexa försäljnings- och kontraktsfrågor på den internationella marknaden står i fokus.

Dynasafe erbjuder

Dynasafe Karlskoga erbjuder en internationell arbetsmiljö med engagerade kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig i din yrkesroll. Här finner du innovativa projekt samt mångsidiga och utvecklande arbetsuppgifter i en spännande produktion. Dynasafe värdesätter ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

Arbetsbeskrivning

Som Sales Support Manager utgör du den viktiga länken mellan Sales och Operations. Du kommer att stödja försäljningen genom att:
  • Granska kommersiella och juridiska kontrakt med kunder, agenter och leverantörer.
  • Säkerställa rätt kostnadsbas i Dynasafes kunderbjudanden
  • Förse ledningsgruppen med relevant beslutsunderlag inför nya potentiella kundprojekt.
Rollen ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Placeringsorten är Karlskoga. I arbetsuppgifterna ingår även:
  • Att utvärdera, förbättra och äga hela Sales Support processen
  • Omvärldsbevaka samt förse övriga avdelningar inom företaget med relevant feedback från marknaden.
  • Leda, fördela och utveckla arbetet i teamet liksom vid behov säkerställa rekrytering och kompetenshöjande insatser.
  • Personalansvar för en medarbetare, vilket bland annat inkluderar medarbetarsamtal, upprättande och uppföljning av kompetensutvecklingsplaner.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller minst 10 års yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Du är bevandrad i kontraktsskrivning, inklusive de juridiska aspekterna, samt är van vid att göra komplexa kostnadsberäkningar. God affärs- och förhandlingsvana i såväl en nationell som internationella kontext är viktigt. Ytterligare efterfrågad kompetens:
  • Mycket goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift. Vi ser gärna att du även behärskar svenska. Har du dessutom kunskaper i tyska är det ett extra plus.
  • Erfarenhet från arbete mot myndighet, regering, militär och/eller säkerhetsorganisationer.
För att vara framgångsrik i rollen bör du ha viss teknisk förståelse då du kommer utföra kostnadsberäkningar på komplexa produkter och anläggningar. Vi tror också att du är resultat- och målinriktad, strukturerad och metodisk. Du är duktig på att på ett neutralt sätt väga för- och nackdelar mot varandra. Du trivs med att jobba mot långsiktiga säljcykler. Som ledare är du enkel i din kommunikation, transparent och inspirerande. Du trivs även med att resa del av din arbetstid, både inrikes och utrikes, och förstår vikten av att ibland jobba de tider på dygnet då slutkunden har verksamhet.

Information och ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Oskar Bernling, AxÖ Consulting, på telefonnummer 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om Dynasafe

Dynasafe International AB är moderbolaget i en koncern som är världsledande inom tre affärsområden: Explosionssäkra transportkammare för ammunition och misstänkta bomber, anläggningar för destruktion av ammunition samt anläggningar för rengöring av högtoxiska gaser.

De två koncernbolagen Dynasafe Protection Systems AB och Dynasafe Demil Systems AB (DDS) har huvudkontor i Karlskoga med en omsättning på ca 230 miljoner. DDS är också moderbolag till det tyska dotterbolaget, Dynasafe Environmental Systems GmbH, som konsolideras av moderbolaget i Karlskoga.

Är du intresserad av att veta mer om Dynasafe? Besök www.dynasafe.com eller titta på videon nedan.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://axoconsulting.mynetworkglobal.com
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dynasafe är ett företag som utvecklar och konstruerar avancerade produkter för explosionsskydd och destruktion av ammunition. Produkterna är marknadsledande och erkända globalt, både för sin kvalité och höga tillförlitlighet. Här finner du ett innovativt bolag som kännetecknas av sin gröna och hållbara profil, teknikutveckling, internationella affärer, flexibilitet och korta beslutsvägar. Verksamheten utgörs av huvudkontor i Karlskoga med 19 anställda, en site Langenselbold (Tyskland) 15 anställda, samt ett säljbolag i USA.

Fulltecknade orderböcker flera år framåt gör att Dynasafe befinner sig i en mycket positiv och expansiv fas. För att möta kundernas efterfrågan bygger man upp en gedigen organisation och söker nu, med hjälp av AxÖ Consulting, efter en Sales Support Manager som kommer arbeta nationellt och internationellt med försäljningsrelaterade frågor.