Systemutvecklare med kunskap i .NET till Consafe Logistics

Systemutvecklare med kunskap i .NET till Consafe Logistics

Produktbolaget Consafe Logistics fortsätter att växa. Nu söker vi fler skickliga utvecklare till R&D-avdelningen som vill jobba med produktutveckling. Här välkomnas du till ett branschledande bolag som arbetar med teknik i yttersta framkant. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Att du känner till Consafe Logistics lagerhanteringssystem, Astro WMS, är kanske inte helt säkert. Säkert är däremot det faktum att du så gott som dagligen kommer i kontakt med produkter som på ett eller annat sätt har hanterats av Astro WMS i något flöde. Till exempel i butiken när du plockar matvaror eller när den efterlängtade digitala ordern levereras till din dörr eller ombud. Consafe Logistics utvecklar nämligen ett marknadsledande Warehouse Management System som är hjärtat i hanteringen av gods på många stora lager runt om i Sverige och världen. Det har man gjort sedan 1978 - och vidareutvecklingen fortskrider.

R&D-avdelningen inom Consafe Logistics består av ett 60-tal kollegor. Teamet är utspritt och finns i Karlskoga, Lund samt Warszawa och växer kontinuerligt. Till kontoret i Karlskoga söker vi efter en person som vill bli en del av ett utvecklingsorienterat produktbolag där programmering i C# .NET står på agendan. För dig med intresse och nyfikenhet inom webb finns också alla möjligheter att få jobba med modern webbutveckling då viss front-end utveckling sker i React.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Consafe Logistics.

Arbetsbeskrivning

I Karlskoga arbetar för närvarande sex personer som tillhör R&D-avdelningen, bland annat produktägare och seniora utvecklare. Delar av jobbet innebär att man jobbar i distribuerade team då R&D finns på flera orter och länder. I din tjänst kommer du primärt att arbeta med utveckling och underhåll av klienter och klientramverk byggda i modern teknologi och arkitektur. Kraven på produkten gör att utvecklingen stundtals kan vara komplex. Teamet tillämpar agilt arbetssätt och för dig med nyfikenhet eller intresse för modern webbutveckling finns mycket goda möjligheter att bidra inom andra områden hos Consafe Logistics då man kommit mycket långt i arbetet med att utveckla nästa generations webbklienter för lagerhanteringssystemet Astro WMS.

Förutom ett fantastiskt kompetent gäng kollegor välkomnas du också till en kultur och värderingar som andas framåtlut och teamkänsla; Together We Get There, Strive For Greatness and Be Accountable And Act!

Du erbjuds:
  • Möjlighet att arbeta remote/hemifrån delar av arbetstiden.
  • Mentorskap - här finns mycket skickliga kollegor som gärna delar med sig av sin expertis.
  • Att arbeta med en marknadsledande produkt i ett internationellt bolag
  • Anställning i en stabil organisation som står under stark expansion kommande år vilket innebär interna karriärvägar, såväl nationellt som internationellt.
  • Generöst förmånspaket och konkurrenskraftig ersättning.
Din profil

Vi söker efter en ambitiös och innovativ person som vill vara med och bidra till Consafe Logistics fortsatta framgång. Du är en person som har ett lösningsorienterat förhållningssätt som präglas av kreativitet och flexibilitet samtidigt som du är uppmärksam på detaljer. Vi ser att du har hunnit med något års yrkeserfarenhet som utvecklare och har genom det goda kunskaper och erfarenheter med dig inom C# .NET.

Ytterligare efterfrågad kompetens:
  • Vi ser med fördel att du har en teknisk akademisk utbildning som dataingenjör, systemvetare eller likvärdig inriktning. Saknar du akademisk utbildning kan du också vara en intressant kandidat men har sannolikt flerårig erfarenhet som utvecklare.
  • Erfarenhet av källkontrollhanteringssystem, gärna Git.
  • Koncernspråket hos Consafe Logistics är engelska. Utöver god engelska är det även fördelaktigt om du kommunicerar på svenska.
Det är givetvis meriterande om du har tidigare erfarenhet inom lagerhanteringssystem, TMS- eller ERP-system samt har erfarenhet av att arbeta med hela webbstacken, speciellt React. Kunskaper inom Android är också ett extra plus.

Information och ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Oskar Bernling, AxÖ Consulting, på telefonnummer 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringen.

Om Consafe Logistics

Consafe Logistics-koncernen har ca 400 medarbetare med huvudkontor i Lund. Man stöttar globala kunder via lokala bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien. Man levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för kunder över hela världen, oavsett storlek på lager. Eller vad sägs om leverans till över 500 siter i 30 länder med dryga 40 000 dagliga slutanvändare av Astro WMS?

Företagets tekniska nyfikenhet och fokus på att effektivisera sina kunders verksamhet, i kombination med programvaruutveckling i världsklass, skapar konkurrensfördelar och möjliggör i sin tur att miljontals slutkunder får sina leveranser i rätt tid och till rätt plats - sannolikt hela vägen hem till just din dörr.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (16 dagar kvar)