Kvalitets- och miljöchef

Kvalitets- och miljöchef

Vi söker en kvalitets- och miljöchef som är engagerad och driven i sitt ledarskap. Har du ett starkt affärs- och vinstdrivande fokus och motiveras av att leverera med hög kvalitet? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som kvalitets- och miljöchef hos oss är ditt uppdrag att leda och övervaka våra kvalitetsprocesser inom Cell Impact. Det innebär att du kommer att ha ett övergripande ansvar över kvalitets- och miljöfrågorna inom vår tillverkning, R&D och Supply Chain Operations.

En viktig del i tjänsten är att bevaka förändringar i lagar, nationellt och internationellt, som påverkar verksamhetens miljö-, säkerhets och kvalitetsarbete. Du företräder Cell Impact vid revisioner gällande arbetsmiljö, brandsäkerhet samt löpande riskbedömningar. Du skall jobba proaktivt för att verksamheten skall kunna möta framtida krav inom miljö-, säkerhets och kvalitetsområdet.

Du är en del av vår fabriksledningsgrupp och rapporterar till vår fabrikschef.

Placeringsort för tjänsten är Karlskoga.

Om dig
Du har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning samt erfarenhet från att leda tillverknings- eller teknikorganisationer inom kvalitet och miljö.

Vi söker dig med stort driv och bra balans mellan strategiskt, långsiktigt tänkande samt kortsiktiga operativa åtgärder. Du är säker i din ledarroll där du är kommunikativ och trivs med att jobba tillsammans med andra. I ditt arbete kännetecknas du av noggrannhet och tydlighet samtidigt som du är ansvarstagande och självständig. Du har ett starkt affärs- och vinstdrivande fokus och motiveras av att leverera med hög kvalitet.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66. Sista ansökningsdatum är 2 mars och vi vill ha din ansökan via www.testhuset.com.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bengt Libäck
Telefon 070 594 72 77
Område Karlskoga
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cell Impact är ett mekaniskt innovationsföretag med målet att revolutionera masstillverkningen av de många flödesplattor som sitter i framtidens bränsleceller. Genom att driva fordon på vätgas, istället för fossila bränslen, slipper man alla avgaser och får endast rent vatten ur avgasröret.

För att lyckas med detta har vi utvecklat en helt egen och unik metod för serieproduktion som rönt ett stort intresse från kunder världen över. Vi som arbetar här är nyfikna ingenjörer, entreprenörer och produktmänniskor som brinner för att kunna överlämna en renare värld till kommande generationer.