VS-montör till Projekt och Service, Caverion - Karlskoga/Kristinehamn

VS-montör till Projekt och Service, Caverion - Karlskoga/Kristinehamn

Just nu söker vi VS-montörer till både projekt och service i Karlskoga/Kristinehamn. Hos oss får du möjligheten att rikta in dig på det du vill, vi söker även dig som skulle vilja ta ett större ansvar som ledande montör. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS.

Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

Dina Arbetsuppgifter
Som VS-montör på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som VS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som VS-montör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.caverion.se
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (27 dagar kvar)