Ingenjörer till expansiva Cambrex

Ingenjörer till expansiva Cambrex

Vill du arbeta med produktionsteknik i ett dynamiskt och utvecklingsorienterat läkemedelsföretag?

Har du en teknisk kompetens och erfarenhet som ingenjör från processindustrin? Vill du utvecklas i din yrkesroll och arbeta med Lean? Då kan du vara den ingenjör som vi söker för rekrytering till Cambrex i Karlskoga. Som ingenjör hos Cambrex får du arbeta med ständiga förbättringar rörande både utrustning och tillverkningsmetoder.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rollen innebär ett självständigt, utmanande och varierande arbete.

Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar av företaget. Cambrex är ett lönsamt och expansivt företag som står inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.

Cambrex erbjuder stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ingenjör kommer du att få arbeta med både drift och förbättringar rörande tillverkningsmetoder, utrustning och arbetssätt i produktionen.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:
  • Stötta produktionspersonalen i tekniska frågor rörande tillverkning och utrustning.
  • Driva och genomföra förbättringsarbete enligt Lean och Six Sigma, inom till exempel produktionskapacitet, kvalitet, driftsäkerhet, arbetsmiljö och yttre miljö.
  • Skriva och upprätthålla processdokumentation och arbetsinstruktioner, samt vid behov utbilda produktionspersonal.
  • Delta i om- och tillbyggnadsprojekt (med uppgifter både under design och igångkörning).
  • Administrativt arbete
Eftersom tillverkning sker i fabriker med skiftgående personal, kan beredskapstjänstgöring komma att ingå i tjänsten.

Rollen innebär i korthet

Ingenjörsrollen ger dig ett omväxlande och utmanande arbete med en bred bas för goda utvecklingsmöjligheter i rollen och inom företaget

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, gärna en civilingenjörs- alternativt högskoleingenjörsexamen, med inriktning kemiteknik, maskinteknik, automationsteknik eller liknande.

Rollen innebär att du kan arbeta effektivt tillsammans med andra för att uppnå resultat. Det innebär att du är kommunikativ med god förmåga att skapa helhetsperspektiv i ditt arbete. Du ska även ha förmågan att vara flexibel och hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.