Byggarbetare med svetskunskaper till Forna stål & montage AB

Byggarbetare med svetskunskaper till Forna stål & montage AB

Forna stål & montage AB som numera ingår i koncernen Byggbetjänten AB grundades 1996 och är inne i ett expansivt skede. Vi söker därför ambitiösa och självgående byggarbetare med svetskunskaper.

Vår verksamhet växer och vi behöver nu förstärka med ytterligare kompetenta byggarbetare med svetskunskaper. Du kommer att arbeta med tillverkning och montering av olika stålkonstruktioner, allt från mindre projekt såsom olika typer av trappor till större projekt som bärande stommar för nybyggnationer. Tillverkningen sker i lokalerna som ligger mellan Karlskoga och Degerfors.
Kunderna finns över hela Sverige men främst utförs arbete inom Örebro området.

Vi söker dig som har kunskaper och licenser för Pinnsvets, Mig och Mag och behärskar ritningsläsning. Du arbetar eller har arbetat med liknande uppgifter tidigare och känner dig trygg med att jobba med allt från mindre projekt till stora byggkonstruktioner.

Vi erbjuder
en tjänst med varierande arbetsuppgifter och frihet under ansvar. Vi är det lilla familjära företaget med den stora koncernens muskler.

Information och ansökan
För mer information om tjänsten kontakta:
Peter Tagner
HR-ansvarig
peter.tagner@byggbetjanten.se
070-230 51 81

Varmt välkommen med din ansökan senast 30/6. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre för tjänsten? Tipsa dem gärna!
Skicka gärna in din ansökan med CV tidigare då vi tillämpar löpande urvalsarbete.

Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Peter Tagner
Telefon 070-230 51 81
Område Karlskoga
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Forna stål & montage AB
Forna stål & montage AB grundades 1996 och ingår i koncernen Byggbetjänten AB
Företaget skapar allt från mindre smidesprodukter som olika typer av trappor, till större projekt som bärande stommar för nybyggnationer.

Tillverkningen sker i lokalerna som ligger mellan Karlskoga och Degerfors.
Kunderna finns över hela Sverige men främst utförs arbete inom Örebro området.

Om koncernen Byggbetjänten AB
Forna stål & montage AB ingår i en koncern som består av åtta bolag: Byggbetjänten AB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Karlskoga Byggnadsplåt, Golvtjänst i Degerfors AB och Gäre Bygg AB. I koncernen finns idag 160 st anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.