Om tjänsten

Tjänsten som kock innebär att du är en del i ett team där vi skapar måltidsupplevelser. Våra gäster är såväl gäster på dagens lunch som världsvana affärsresenärer från alla kontinenter, vilket innebär att du måste kunna hantera en bredd inom måltidskunskap. Detta gör att vi ofta ställs inför olika typer av utmaningar och det är naturligt att vi som jobbar här tycker om både dynamiken såväl som att leverera på högsta nivå.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är som kock i varmköket men skift/arbetsuppgifter sker även i kallskänka/bageri.

Vem söker vi?

Du har minst 5 års yrkesvana med genuin passion för mathantverket. För att lyckas i rollerna är du van att hantera en bredd av olika tillställningar men främst från à la carte och fine dining.
Vi ser att du alltid strävar efter att skapa goda relationer och är en ansvarstagande, passionerad, driven matlagare som kan planera och ligga steget före.
Mer info
Kontaktperson Hotelldirektör Göran Beck
Telefon 073-861 14 40
Område Karlskoga
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boforshotell.com/
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anrika Bofors Hotel ligger i Karlskoga, 30 minuter från Örebro och 45 minuter från Karlstad. Hotellet erbjuder bl.a. 35 hotellrum, konferenslokaler samt flera matsalar och salonger. Merparten av våra boende gäster är vanligtvis internationella affärsresenärer och vi har en omfattande restaurangverksamhet.
Vi är kända för vår service, goda mat och vårt värdskap. Vår kultur präglas av hjärtligt, tryggt och professionellt bemötande mot våra gäster. Vi får ofta uppskattning för vårt arbete och när vi lyckas leverera i enlighet med vår kultur, ger det en tillfredsställelse i professionen. Det är lätt att vara en stolt medarbetare på Bofors Hotel.

Vi står inför en intensiv vårsäsong och söker nu flera nya medarbetare. Dels så utökar vi vår personalstab och dels så har vi ett stort behov av extrapersonal där vi ser möjlighet till hög sysselsättning.