Drifttekniker med servicekänsla till Booforsen Fastighets AB

Drifttekniker med servicekänsla till Booforsen Fastighets AB

Har du erfarenhet av att jobba med fastighetsservice? Har du förmåga att med hög serviceanda jobba såväl självständigt som i team? Söker du en tjänst där frihet under ansvar skapar arbetsglädje och engagemang? Då är det här jobbet du har letat efter!

Booforsen Fastighets AB befinner sig i stark medvind - med många uppdrag från såväl nya som befintliga kunder. Därav söker vi nu ytterligare en fastighetstekniker, som kan komplettera vårt redan starka och familjära team och möjliggöra för oss att fortsätta leverera förstklassig service till våra kunder.

Vad erbjuder Booforsen?

Som anställd hos oss erbjuds du, utöver ett arbete där ansvar och frihet går hand i hand, möjlighet att vara del av vårt sammansvetsade team, där god arbetsmiljö prioriteras högt. För oss innebär god arbetsmiljö att vi äter frukost tillsammans varje dag, gör roliga saker utanför arbetstid, har fina och funktionella lokaler samt alltid är hjälpsamma och prestigelösa såväl internt som externt. Vi erbjuder också våra anställda friskvårdsbidrag, möjlighet att träna på arbetstid, flextid samt en individuell utbildningsplan. Som nyanställd får du självklart introduktion, för att säkerställa att du på bästa tänkbara sätt kommer in i ditt nya arbete.

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag som fastighetstekniker är att, tillsammans med dina kollegor, gemensamt ansvara för att hjälpa hyresgästerna med den service och underhåll som de har behov av samt vårda Booforsens lokaler. Du utför enklare arbeten såsom reparationer, lampbyten och smärre justeringar men också felsökning och åtgärd av fläktaggregat, fjärrvärmeanläggning mm när fel uppstår. Vid behov anlitar du underleverantörer och då ansvarar du för att avropa, planera och följa upp dessa insatser. Utöver att hantera hyresgästernas felanmälningar ingår även att jobba proaktivt med underhåll av Booforsens samtliga lokaler. Du kommer att ingå i ett team med ytterligare tre drifttekniker, som leds av fastighetschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • har erfarenhet av att jobba med fastighetsservice
  • har B-körkort
  • har ett systematiskt arbetssätt för att mäta dig fram till lösningar, när problem uppstår
  • har god datorvana då jobbet innefattar viss fakturahantering och ärenderegistrering
  • pratar och skriver svenska obehindrat.
Då underhållsbehovet hos våra hyresgäster är brett, är det en merit om du har yrkesutbildning inom rörmokeri, el, bygg eller styr - och reglerteknik.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har god förmåga att jobba såväl självständigt som i team. Du är bra på att planera din egen tid, prioritera bland inkommande ärenden, jobba såväl på uppdrag som proaktivt med underhåll. Då du är ansiktet utåt trivs du med att ha många kontaktytor och du är inte rädd för att ta egna initiativ för att lösa kundens behov. För att säkerställa god kvalitet och service är du noggrann och känner dig därmed bekväm med att ställa krav på underleverantörer när så krävs. Du är en lagspelare som kan bidra till god stämning genom att du är hjälpsam, humoristisk och lösningsfokuserad.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Vi önskar din ansökan senast den 12 december, urval sker löpande så sök redan idag!
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karin Einefors tel. 079-349 01 12, karin.einefors@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Som en del av rekryteringsprocessen kommer du att genomgå en säkerhetsprövning.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Booforsen

Som företag sätter vi stort värde i att leverera hög och personlig service och vi vill vara med och utveckla och möjliggöra för fortsatt tillväxt i Karlskoga. Vi erbjuder därför de attraktivaste alternativen inom industri- och kontorslokaler i Karlskoga.
Booforsens fastigheter återfinns i huvudsak inom Boforsområdet, som ligger i nära anslutning till E18 vid sjön Möckeln. Booforsen har investerat för att göra industriområdet attraktivt för olika typer av företag. Detta har skett genom att förvandla byggnaderna till moderna, flexibla lokaler som passar såväl tjänste- och serviceföretag som lätt industri. Booforsen äger även ett bergrum på ca 20 000 kvm, Boåsberget, som med sin konstanta temperatur och luftfuktighet är perfekt förvaring av bland annat museiföremål och långtidsarkivering.
Tillsammans med Saab Dynamics AB äger vi även Kontorsbolaget i Karlskoga AB. Kontorsbolaget äger en större mängd kontorsytor med bästa tänkbara läge, belägna framförallt vid Bofors industriområdet och i företagsbyn Baggängen. Läs gärna mer om oss på: http://booforsen.se https://www.facebook.com/booforsen/ https://www.linkedin.com/company/booforsen-fastighets-ab/

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (2 dagar kvar)