Administratör till Bofors Test Center AB

Administratör till Bofors Test Center AB

På uppdrag av Bofors Test Center AB söker AxÖ Consulting en ny medarbetare. Här finner du en arbetsplats med anor från 1800 talet som med erfarenhet och hög servicegrad hjälper kunder runt om i hela världen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare jobbat med administration och har erfarenhet av it-samordning.

I denna roll är du ett oumbärligt administrativt stöd åt ledningsgruppen och du kommer både att serva dina kollegor fortlöpande, men även ha egna ansvarsområden.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat att:
  • ge och ta emot information via telefon, brev och e-post
  • administration/lagring av testprogram och -protokoll
  • administrativt produktionsstöd
  • teknisk samordnare för IT-system
  • hantering av företagets nätverk, applikationer, behörigheter mm.
  • ordna sammanträden och konferenser
För att lyckas i rollen är du en strukturerad person som har förmågan att prioritera och strukturera din arbetsdag för bästa resultat.

Tidigare erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba i en utpräglad serviceroll. Du har också goda datakunskaper och är van vid olika IT system.

Som person gillar du att skapa ordning och reda och att hålla koll på det mesta. Du trivs med att hjälpa andra och kan med lätthet planera om din dag utifrån de behov som dina kollegor och kunder har. Att ha många kontaktytor tycker du bara är roligt och du är därmed trygg i sociala sammanhang. Du bistår gärna kollegor och kunder med information, och gör det lugnt och tydligt på såväl svenska som engelska. En lyckad arbetsdag för dig är när du har fått hjälpa andra att lösa problem och fått deras dag att flyta lite bättre.

Information och ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess som kräver svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontaktarekryteringskonsult Olle Öijen 079-3373317 eller olle.oijen@axoconsulting.se.

Om Bofors Test Center

Bofors Test Center AB är ett företag i Karlskoga med 85 anställda. BTC är ett högteknologiskt företag i försvarsindustrin som provar allt från civila produkter till missiler och ammunition. Cirka 50 % av omsättningen utgörs av provning till BTCs ägare, Saab Dynamics, BAE Systems Bofors AB och Eurenco Bofors AB. BTC är en växande internationell aktör inom provningsområde och är störst i Norden inom destruktion av explosiva varor.

BTC verkar huvudsakligen inom Bofors skjutfält. Mer information om företaget finns på www.testcenter.se

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 11 apr 2021 (39 dagar kvar)