Bofors Hotel söker en kvalificerad Innesäljare/Bokare, Revenue Manager

Bofors Hotel söker en kvalificerad Innesäljare/Bokare, Revenue Manager

På Bofors Hotel bedriver vi en försklassig hotell- och restaurangverksamhet.

Primärt jobbar vi i tätt samarbete med våra ägare samt andra verksamheter i regionen som befinner sig på en global marknad.
Vi är kända för vår service, goda mat och vårt värdskap. Vår verksamhet är en del i ett större sammanhang där de internationella och komplicerade affärerna är tongivande. Detta ställer givetvis höga krav på dig som medarbetare men samtidigt är det oerhört stimulerande att vara med i den högkvalitativa leveransen.

Tjänsten

Tjänsten innebär att jobba självständigt med försäljning och öka vår lönsamhet. Du kommer arbeta i tätt samråd med Hotell
& Konferensansvarig med bl. a. prissättning inom samtliga segment, strategisk planering och prognostisering. Ditt mål är att optimera hotellets logiintäkter och marknadsandelar. Du är en del i vårt team där du jobbar med sedvanliga sysslor i vår hotellreception och Bistro.

Vi arbetar med Spectra som är kopplat till externa revenuesystem via Rate Tiger.

Kvalifikationer

Du är en erfaren hotellmänniska med god
kommunikationsförmåga, dokumenterad erfarenhet av att göra affärer och analytisk förmåga. Du har arbetat med innesälj och bokning i minst 3 år, har erfarenhet av revenue management samt meriterande är relevant utbildning för arbetet. God struktur och administrativ fallenhet är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vem är du

Du är energirik, positiv och du har ett stort driv för att göra affärer. Vi lägger vikt vid att du är självgående men även kan samarbeta i grupp. Du har goda sociala färdigheter och hanterar både svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Tjänsten kräver att du tar eget ansvar och är drivande för att utveckla vårt arbete inom revenue management. Du är van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Du har B-körkort.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och personlig utveckling.

Vårt arbete är förlagt till alla dagar i veckan och dygnets alla tider men normalt har vi stängt under sommaren och storhelger. Denna roll är primärt schemalagd kontorstid på vardagar men som en del i teamet så förkommer andra arbetstider.

Ansökan

Vid frågor kontakta Hotelldirektör Göran Beck 073-446 11 60

Skicka din ansökan på e-post: goran.beck@boforshotel.se

Intervjuer sker kontinuerligt och anställning görs så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 22 juni. Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Göran Beck
Telefon 073-446 11 60
Område Karlskoga
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boforshotell.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bofors Hotel är fortfarande en för många väl bevarad hemlighet (en gång i tiden var tanken även att det skulle vara så). Idag, och ett decennium tillbaka är vi däremot öppna för alla. Alla som vill njuta i något som skulle kunna kallas en fristad. En sober miljö, härliga rum och ståtliga salonger. Ett hotell, en mötesplats där du har möjlighet till avkoppling - och hårt arbete.

Hotellet byggdes 1930 i italiensk villastil av arkitekt Wilhelm van Eyck, för att imponera på utländska kunder. Hotellet har genom åren genomgått en rad renoveringar, och idag möts du åter av en sober air av art déco och tidig funkis. En lika varm som avskalad och rofull miljö, som ligger väldigt nära arkitektens ursprungliga intentioner.