Konstruktör till framtidens smidesprodukter

Konstruktör till framtidens smidesprodukter

Nu söker Bharat Forge Kilsta i Karlskoga en konstruktör / smideskonstruktör som kan vara med i vår fortsatta utveckling.

Som smideskonstruktör ingår du i företagets designavdelning som består av fem mycket kompetenta och erfarna medarbetare.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Bharat Forge Kilsta får du arbeta i en internationell miljö, med en långsiktigt stabil ägare.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen har du en tät dialog med bland annat kundernas utvecklingsavdelningar, inköpare samt företagets marknadsavdelning. Du är delaktig i hela processen från offertstadiet till industrialiseringen av produkterna.
  • Konstruktion och uppritning av smidesverktyg samt hanteringsutrustning för framställning av sänksmide med hjälp av CAD, 3D och 2D.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ger även support till interna och externa kunder, samt är delaktig i produkt- och processutveckling.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en civil- eller högskoleexamen inom maskinteknik eller motsvarande, med tidigare erfarenhet av konstruktion i CAD. Har du samlat på dig motsvarande erfarenhet från arbetslivet kan du också vara en kandidat. Erfarenhet från tillverkningsindustri, ritningsläsning och GD&T ser vi som en merit.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du innovativ, noggrann och tycker om att nätverka och arbeta tvärfunktionellt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.