Säljare/koordinator till Momentum Karlskoga

Säljare/koordinator till Momentum Karlskoga

- genom ditt teknikkunnande utvecklar du partnerskapet med industrikunder

Här välkomnas du in i ett tryggt tillväxtbolag med en utvecklande arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbeten är viktiga.

Som säljare blir ditt uppdrag att fördjupa relationerna och utveckla affären med till största del befintliga kunder, men även bearbeta nya. Tillsammans med verkstaden koordinerar du pågående projekt vad gäller fördelning av arbetsuppgifter, projektuppföljning och orderadministration.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Sätta mål för försäljning och besöka kunder i samråd med distriktschef.
  • Stödja och vara rådgivande till övriga medarbetare i teknik-, pris- och offertfrågor.
  • Du koordinerar och planerar projekten genom offertarbete, produktbeställningar, samordning av servicetekniker, fakturering och dokumentation.
Du får en gedigen introduktion för att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra servicetekniker som idag finns på verkstaden och ni rapporterar till distriktschefen. Din arbetsplats blir på verkstaden i Karlskoga och ditt geografiska område sträcker sig normalt inom en radie av 15-20 mil.
Momentum är ett företag som erbjuder sina anställda vidareutbildningar och utveckling.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse av teknik och gärna några års erfarenhet av tjänsteförsäljning. Har du tidigare arbetat med försäljning inom likvärdig bransch ses det som meriterande.
Du är som person utåtriktad och framåt, självgående och kundorienterad med god kommunikativ förmåga. Du har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt. Du behärskar Office-paketet och har god datorvana.
Mer info
Kontaktperson Anna Lindqvist
Telefon 0733-434262
Område Karlskoga
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 sept (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Momentum Industrial AB förenklar kundernas vardag och ökar deras lönsamhet genom att erbjuda kvalitativa industrikomponenter och tjänster till lägsta totalkostnad. Vi är ett marknadsledande företag och finns representerade i Sverige, Norge och Danmark med ca 300 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Momentum-Industrial ingår i MOMENTUM GROUP AB som är noterat på Stockholmsbörsen. Läs mera på www.momentum-industrial.com