Utvecklings/systemingenjör

Utvecklings/systemingenjör

Som utvecklings/systemingenjör på BLH NOBELs systemavdelning arbetar du tillsammans med säljare, utländska säljbolag, service och produktion. Huvuduppgiften är att utveckla mjukvara och underhålla olika typer av instrument som används tillsammans med våra lastceller för mätning av vikt och kraft.

I arbetet ingår även att hantera systemordrar, behandla tekniska delen i offertförfrågningar och att besvara tekniska frågor från kunder eller organisationen.
Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom elektronik eller programmering, eller alternativt, en gymnasieingenjörsutbildning med flera års relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med instrument, datorer och mjukvara. Arbetet kräver initiativförmåga, struktur och god samarbetsförmåga. Kunskaper inom programmering är meriterande.

Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska. Körkort B är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Henrik Helmersson
Telefon 070-2175148
Email Mejla Henrik Helmersson
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.blhnobel.com
Sista ansökningsdag 26 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay
Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, olje- och pappersindustrin.

Som utvecklings/systemingenjör arbetar du med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag! Du får arbeta inom en global koncern och har kontakt med andra ingenjörer inom och utanför Sverige.

Sista ansökningsdag är 2018-11-26.
Urval sker dock löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!