Laboratorieingenjör med omgående start

Laboratorieingenjör med omgående start

För ett längre konsultuppdrag sök AxÖ Consulting en laboratorieingenjör till en av våra kunder i Karlskoga.

Arbetsbeskrivning

Som laboratorieingenjör arbetar du med analytisk kemi på avdelningen för kvalitetskontroll där arbetet sker enligt GMP och fastställda rutiner. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • utföra kemisk analys av råvaror och färdig produkt
  • sammanställa och rapportera analysresultat
  • utreda och dokumentera laboratorieavvikelser samt genomföra korrigerande och förebyggande åtgärder
  • identifiera och genomföra ständiga förbättringar
Ständiga förbättringar är en viktig del av vardagen hos kunden och därmed även i rollen som laboratorieingenjör. Analystekniker som används är AAS, HPLC, GC, GC-HS, ATR-IR, UV, titrering mm.

Profilbeskrivning

Vi ser att du har examen från universitet eller högskola inom kemi eller biomedicinsk analys (BMA). Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta enligt GMP eller erfarenhet inom laboratorieverksamhet gärna med rutin på ovan nämnda analystekniker. Du har dessutom goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du positiv och engagerad. Du trivs med att ta ansvar, strukturera och driva ditt arbete mot verksamheten uppsatta mål. Du tar egna initiativ och kommer gärna med förslag på hur man kan utveckla arbetssätt och rutiner. Du ska kunna ta tag i arbetsuppgifter av varierande karaktär och ha förmåga att arbeta självständigt men även samverka i grupp samt kommunicera, bygga goda relationer och skapa förtroende.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info