Kalkylator till HEBAB, H.Einarsson Byggnads AB.

Kalkylator till HEBAB, H.Einarsson Byggnads AB.

Då en av HEBAB´s medarbetare nu går vidare till annan tjänst så söker vi dig som vill axla ansvaret och utveckla arbetet som kalkylator inom det familjära företaget HEBAB.

HEBAB är ett väletablerat företag inom byggmarknaden i Karlskoga och Nora med omnejd och ingår i koncernen MBP Holding AB. HEBAB utför nybyggnationer, till- och ombyggnader i alla storlekar. I mängden av deras specialistkunskaper kan nämnas kakelsättning och försäkringsskador. HEBAB har idag drygt 40 anställda varav 4 projektledare. Målsättningen är att kunden kan erhålla tjänster i hela byggprocessen med hänsyn till den kommande förvaltningen.

Som kalkylator får du möjligheten att vara med och påverka företagets nuvarande kalkylarbete, så vill du vara en bidragande faktor till att hjälpa företaget att växa och skapa goda förutsättningar för projektekonomi? - Sök då tjänsten som kalkylator redan idag, urval sker löpande.

Arbetsuppgifter
Som kalkylator ansvarar du för kalkylering av projekt som utförs i MEPS och/eller Wikells kalkylsystem. Du får ett brett ansvarsområde och arbetar både i nära samarbete med projektledare och övriga funktioner inom företaget. Du är med i hela processen, från att en förfrågan kommer in och kalkylarbetet påbörjas, till att förslaget lämnas över till projektledaren. Därefter är du även delaktig i uppföljningen av projekten och arbetar då för att samordna och kostnadseffektivisera inköpen. Det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. Detta är ett arbeta med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan, byggmöten, kalkylering och offertskrivning.
Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
  • Kalkyler
  • Mängdning
  • Anbud
  • ÄTA
  • Offerter
  • Byggmöten
  • Sammanställningar
  • Ekonomireglering
I rollen ingår även att åka ut och titta på projekt och träffa kunder.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från rollen som kalkylator, främst från byggbranschen, samt har en eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller motsvarande. Du har god vana i system som Excel, MS Office samt kalkylprogram.
Som person tycker du om att samarbeta med människor, är strukturerad och intresserad av siffror. Du är noggrann, ansvarsfull, arbetar självständigt och kan prioritera även i stunder då det är högt tempo. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad. Du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag är den 15 februari 2020, urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För mer information kontakta Linda Axäng på telefon 079-340 54 42 alt mail linda.axang@axoconsulting.se
Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV snarast, vi ser fram emot din ansökan!
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde enligt överenskommelse.

Om koncernen MBP Holding AB
HEBAB ingår i en koncern som består sju bolag, MBP Holding AB, H. Einarsson Byggnads AB (HEBAB), Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Gäre Bygg AB och Karlskoga Byggnadsplåt. I koncernen finns ca 130 anställda och samtliga bolag har ett gott renommé och är starka i sina regioner. Läs mer om HEBAB på: www.hebab.nu

Om AxÖ Consulting AB

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (18 dagar kvar)