Inköpare till Nobeli

Inköpare till Nobeli

Nobeli är ett tjänsteföretag med ett kunderbjudande inom affärsområdena Dokumenthantering, Lön och Säkerhet. Här jobbar cirka 140 engagerade medarbetare på något av kontoren i Karlskoga, Örebro, Linköping eller Jönköping.

Nu söker Nobeli en inköpare till kontoret i Karlskoga. Som inköpare får du möjlighet att jobba brett med inköp i ett tvärfunktionellt team. Rollen passar dig som vill jobba med hela inköpskedjan - från ax till limpa i ett bolag som befinner sig i tillväxt.

Varför jobba på Nobeli?

Hos Nobeli får du möjlighet att ta ett stort eget ansvar tillsammans med kollegor som brinner för samma specialistområden. På Nobeli har man ett proaktivt arbetssätt och man utvecklar, tillsammans med kunden, nya och kostnadseffektiva lösningar löpande, alltefter de behov som uppstår.

Du välkomnas till ett tight gäng med bra gruppdynamik och teamkänsla. Här präglas arbetet av prestigelöshet och framåtanda. Som inköpare får du möjlighet att vara med och utveckla och driva den interna inköpsverksamheten framåt.

För att du ska trivas finns möjlighet till hemarbete och du erbjuds kompetensutveckling och ett stort utbud av förmåner.

På Nobeli jobbar man utifrån grundsynen att ha respekt och omsorg för perspektiven kund, affär och varandra i en balans, vilket också blir viktiga perspektiv i rollen som inköpare.

Arbetsbeskrivning

I denna roll får du självständigt arbeta med Nobelis interna inköp, som spänner över flera kategorier och områden såsom: utbildning, hyresavtal, konsultinköp samt produktinköp till företaget. Då Nobeli består av flera olika verksamheter som har vitt skilda behov kommer du, med din inköpskompetens, också få möjlighet att verka inom många olika branscher. Förutom att agera som en intern inköpsfunktion levererar Nobeli även inköpstjänster till sina ägare som övriga medarbetare i gruppen hanterar.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
  • Självständigt förbereda, leda och driva förhandlingar där du sköter allt från offertförfrågan till att utforma avtal.
  • Förhandla och skriva avtal med leverantörer.
  • Genomföra utvalda inköpsstrategier.
  • Operativt inköpt och avrop mot befintliga avtal.
  • Omvärlds- och trendbevakning kring produkter och leverantörer samt leverantörsutveckling.
  • Vara med att driva kostnadsreduceringsinitiativ.
Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du lång erfarenhet från operativt och/eller strategiskt inköpsarbete. Vi ser också att du:
  • Är väl förtrogen med förhandlingar och avtalsskrivning.
  • Är självgående och trygg vad gäller avtalsskrivning, upphandling och inköp.
  • Har goda kunskaper i svenska såväl som engelska, i både tal och skrift.
Då en stor del av arbetet sker i interaktion med andra ser vi att du har en god kommunikativ förmåga där du på ett prestigelöst sätt samarbetar och skapar goda relationer. Vi tror också att du är trygg i din roll med tydligt affärsfokus och god analytisk förmåga. Ditt arbete präglas av gott affärsmannaskap och noggrannhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Nobeli valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olle Öijen på mejl; olle. oijen@axoconsulting.se eller tfn; 079-337 33 17. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Nobeli Business Support

Nobeli bidrar till kunders framgång genom att leverera affärskristiska tjänster inom bland annat lönehantering, säkerhetsteknik och dokumenthantering. Läs mer på: https://nobeli.se/

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.varbi.com
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (12 dagar kvar)