Advokatfirman Florenius & Co. söker Paralegal

Advokatfirman Florenius & Co. söker Paralegal

Vill du verka i en internationell miljö med spännande och aktuella frågor? Är du en driven och engagerad person med starkt affärsfokus? Här erbjuds du chansen att bli en del av en dynamisk advokatverksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Är detta din nästa utmaning?


Om Advokatforman Florenius & Co.
Advokatfirman Florenius & Co. arbetar med svensk och internationell affärsjuridik och har över 20 års erfarenhet av att stötta svensk försvars- och säkerhetsindustri i juridiska frågor. Den gedigna erfarenheten och specialistkunskapen gör att kunderna får ta del av det personliga engagemanget och flexibiliteten som kännetecknar en mindre advokatbyrå, men med erfarenheten och bredden hos en större byrå. Läs mer på floco.se

Vad du blir en del av
Hos Advokatfirman Florenius & Co. blir du del av ett familjärt företag i en internationell kontext. I tätt samarbete med dina två kollegor får du möjlighet att utveckla både dig själv och kärnverksamheten. Genom stort engagemang och starkt entreprenörskap skapas värde för kunderna. Du får möjlighet att arbeta med aktuella och viktiga frågor och är i förlängningen med och bidrar i utvecklingen av Sveriges försvar och säkerhet. Här kommer du till en arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där man har roligt tillsammans!

Arbetsbeskrivning
I din roll som Paralegal stöttar du advokatfirmans jurister i olika rättsutredningar och framtagande av avtalsutkast. Du utför olika administrativa arbetsuppgifter, handlägger ärenden och hanterar klientkontakter. Dessutom utför du vanligt förekommande kontorssysslor.

Det här är en roll med stora utvecklingsmöjligheter och du har möjlighet att få ta mer ansvar över tid.

Resor förekommer i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som har en nyligen avslutad juristexamen och som är i början av din karriär. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, i såväl tal som skrift samt har goda kunskaper i MS Office. En affärsjuridisk inriktning är meriterande för tjänsten.

Du är en person som har en hög social förmåga och som tycker om att skapa nya kontaktytor. Som person tar du ett stort ansvar och egna initiativ i arbetet. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och gillar att arbeta självständigt. Vi tror att du har ett stort affärsfokus, en entreprenörsanda och ett lösningsorienterat förhållningssätt i allt du gör.

Information och ansökan
I den här rekryteringen har Advokatfirman Florenius & Co. valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tobias Björk på telefon; 070-977 51 00 eller mejl; tobias.björk@axoconsulting.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (12 dagar kvar)