Senior applikationskonsult till Consafe i Karlskoga

Senior applikationskonsult till Consafe i Karlskoga

Om du har ett genuint intresse för IT, har erfarenhet av att programmera i C# och vill ta dig an nästa utmaning i karriären så finns här en roll för dig. Consafe i Karlskoga ska nu förstärka sitt team med ytterligare en applikationskonsult. På Consafe tar du stort ansvar och det finns fina utvecklingsmöjligheter.

Information om uppdraget

Academic Work söker en applikationskonsult till Consafe i Karlskoga. Du kommer att arbeta i ett team som består av sex applikationskonsulter där det råder gott samarbete och högt i tak. I det här teamet hjälps man åt. Man delar med sig av sin kunskap och tar hjälp av sina kollegor för att lösa problem. Du kommer sitta tillsammans med teamet i ett öppet kontorslandskap. Som applikationskonsult på Consafe får du arbeta kundnära och med programmering inom C#. Stort fokus ligger på affärsnyttan och kundanpassningen. I den här rollen tar du mycket eget ansvar då du sköter din egen planering och är kontaktytan mot kund. Det finns gott om tekniska utmaningar för dig som vill och goda utvecklingsmöjligheter. För att komma in i arbetet kommer en av dina kollegor stötta dig extra mycket under introduktionen och tillsammans kommer ni arbeta i större projekt innan du tar dig an dina egna kunder. Consafe tror starkt på learing by doing.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Consafe.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer du arbeta med Consafes produktions-och lagerhanteringssystem Extend - som du får en utbildning i under din introduktion. På Consafe är ingen dag den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer vara utveckling i C#, felsökning, konfiguration, databashantering i SQL och ha mycket kundkontakt. Under din första tid så kommer du arbeta tätt ihop med en kollega och tillsammans vara en del av ett större projekt. Efter din introduktion kommer du bli dedikerad till ett projekt och få kundansvar. Där sköter du sedan din egen planering och arbetar med att specificera kundens krav och behov. Långsiktiga relationer med både kunder och anställda är Consafes ledstjärna.

Du kommer till exempel att:
 • Anpassa och konfigurera systemet efter kundens behov och flöden
 • Utbilda kund i systemet och medverka vid produktionssättning
 • Jobba med integrationer av systemen
Vi söker dig som
 • Goda kunskaper inom IT (Windows, nätverk, server, hårdvara)
 • Minst 1 års erfarenhet av att arbeta i MS SQL
 • Minst 1 års erfarenhet av att arbeta i C# .Net
 • Goda kunskaper i svenska och engelska kommunikation sker på båda språken
Det är meriterande om du:
 • Har logistikerfarenhet
 • Har god kundvana
Du har ett stort och genuint intresse för IT. Som person är du kommunikativ och har lätt att arbeta i grupp. Du har inga problem att dela med dig av din kunskap och är inte rädd för att be om hjälp när du kör fast. Vidare är du bra att skapa goda relationer, både internt och gentemot kund. Där du hellre lyfter luren en gång för mycket än en gång för lite, för att skapa goda relationer. Det är viktigt att du är driven och hela tiden vill utvecklas och är villig att lära dig mer. Eftersom arbetet i stor del går ut på att vara problemlösande så är det viktigt att du arbetar strategiskt och har ett system för att lösa problem men inte heller är rädd för att prova nya saker.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Karlskoga
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consafes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen.
Med hjälp av vår expertis inom lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det dig en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978.
Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna, Polen och Storbritannien. www.consafelogistics.com