Junior elkraftskonstruktör till Sweco!

Junior elkraftskonstruktör till Sweco!

Vi söker dig som vill bli expert på ditt jobb och som motiveras av att få utveckla samt driva arbetet framåt med hög kvalitet. Hos Sweco får du möjlighet att vara med och planera och utforma framtidens samhälle. Söker du en flexibel arbetsplats som präglas av att ta vara på talang och engagemang inom organisationen? Som elkraftskonstruktör hos Sweco ges möjlighet till en utvecklande roll med utmaningar. För dig med rätt utbildningsbakgrund kan du ta stora steg i din profession genom nära mentor- och fadderskap. Intressant? Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en elkraftskonstruktör till Karlskoga. Du kommer arbeta i ett mindre team med stark sammanhållning där individerna i gruppen besitter en bred kompetens och expertis. Här får du möjlighet att ta stora steg i din utveckling. För att du som junior elkraftskonstruktör ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt arbeta kommer du att tilldelas en mentor, tillsammans sätter ni en tydlig plan framåt för att du ska få rätt förutsättningar för att lyckas i rollen.

Tillsammans med ditt team och kunderna skapar ni resurssnåla, smarta och pålitliga lösningar genom att ta helhetsansvar för projektering och utformning. Ambitionen är att designa robusta och intelligenta lösningar för industrin.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco i Karlskoga ute hos deras uppdragsgivare. Uppdraget kommer att vara på heltid tillsvidare. Behovet är långsiktigt och målet är att du ska bli överrekryterad till Sweco, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Arbetsuppgifter

Som elkraftskonstruktör hos Sweco blir du en del av ett sammansvetsat team med fokus på kvalitet och framåtanda. I din roll kommer du ta dig an uppdrag av varierande storlek, högt som lågt, där du ansvarar för att skapa bästa möjliga lösning.

I rollen som elkraftskonstruktör får du möjlighet att arbeta med hela livscykeln i ett projekt. Från utredningar, förstudier, beräkningar, projektering, underlag för upphandling till projektledning i drifttagning och besiktningar. Då du arbetar som konsult så kommer resor ingå som en naturlig del av tjänsten. Swecos kunder är bland annat kraftbolag, elnätsägare, industrier, sjukhus och större kommersiella fastighetsägare.

På Sweco är det viktigt att dra mot samma målsättningar och deras värdeord är engagemang, ansvar och nyfikenhet, något vi tror kommer hjälpa dig i din utveckling. Vi ser att du som person är nyfiken på att lära och att du har stort engagemang i de uppgifter du tar dig an. Du är vidare en lagspelare som gillar utmaningar högt som lågt.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial teknisk utbildning inom el, exempelvis elkraftsingenjör
  • Har goda kunskaper inom el och CAD
  • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Har en god datavana och kunskaper i officepaketet, främst excel
  • Har B-körkort
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom elkraft

För att passa in i rollen ser vi att du som person är utåtriktad och bekväm i sociala sammanhang. Du upplevs som socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och fokuserar på att utveckla relationer som är viktiga för att uppnå resultat inom organisationen. Som konsult förväntas du vara aktiv i regionens affärsutveckling och ta ansvar för marknadsföring och försäljning till varierande grad. Du drivs av att arbeta utifrån uppsatta mål och är ansvarstagande över de projekt du tar dig an. Vidare är din samarbetsförmåga av stor vikt. I denna roll arbetar du nära båda kollegor och kunder.
  • Start: September 2019
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Karlskoga
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på AcademicWork under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett företag som har 5300 personer anställda i Sverige, men som har uppdrag i över 100 länder. Sweco levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.