Junior HR-generalist!

Junior HR-generalist!

Som HR-generalist hos Bharat Forge Kilsta erbjuds du en varierad roll som innebär alltifrån administrativa uppgifter, arbetsrättsliga frågor samt att stötta chefer i olika HR-processer. Ansök redan idag, vi arbetar med urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior HR-generalist för konsultuppdrag på heltid till Bharat Forge Kilsta i Karlskoga. HR-avdelningen består av HR-chef, 2 HR-Generalister och Löneadministratör som jobbar i nära samarbete. Tjänsten passar dig som har en HR-utbildning och vi söker en junior person som kan växa in i rollen. Du har intresse för HR-relaterade frågor samt ser långsiktigt på en tjänst som HR-generalist.

Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, världens största smideskoncern. Bharat Forge Kilsta AB har ca 300 anställda och Bharat Forge är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar, framaxelbalkar och styrdetaljer för tunga lastfordon, och tillverkar även vevaxlar för personbilar. Navet i verksamheten utgörs av en unik 16000 tons smidespress, som anses vara världens mest effektiva anläggning i sitt slag. Kunderna utgörs av flertalet större, europeiska lastbilstillverkare. Bolaget verkar i en starkt utpräglad industriell miljö.

Du erbjuds
 • Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta hos Bharat Forge. Uppdraget är långsiktigt och det finns goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad till företaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter
 • Personaladministrativt arbete.
 • Vara delaktig i arbetet med rekrytering, bemanning och kompetensförsörjning.
 • Stöd i HR-relaterade frågor både till chefer och medarbetare.
 • Uppföljning av sjukfrånvaro, delta i rehabiliteringsärenden och vid behov ha kontakt med företagshälsovård.
Vi söker dig som
 • Har studerat på högskola, universitet eller yrkeshögskola med inriktning mot HR eller motsvarande erfarenhet.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
 • Har ett stort intresse för HR-frågor och arbete som rör detta.
 • Har B-körkort.
Det är viktigt i rollen som HR generalist att du är förtroendeingivande och har god kommunikativ förmåga i ditt bemötande. Du bör också ha viljan att förbättra och effektivisera arbetssätt samt trivas att tillsammans arbeta mot gemensamma mål och rutiner. Du är social, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du ser det som en självklarhet att slutföra det du tar dig an och du trivs i en miljö där du kan arbeta strukturerat och finna stöd i rutiner samtidigt som du kan nyttja din noggrannhet och ditt öga för detaljer.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med tillämpad provanställning.
 • Arbetstider: Kontorstider 07.30 - 16.00 med möjlighet till flex.
 • Placering: Karlskoga.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se