Applikationskonsulter till spännande projekt på Consafe

Applikationskonsulter till spännande projekt på Consafe

Vill du vara med och göra skillnad genom att optimera logistik och flöden i kundnära relationer? Som applikationskonsult hos Consafe Logistics ges du möjligheten till ett spännande, varierande och kommunikativt arbete inom IT! Du bli en del av ett erfaret team där gott samarbete, hög kvalite och servicenivå är fokus i det dagliga arbeta med att utveckla våra kunders verksamhet med hjälp av våra produkter. Du får dessutom arbeta internationellt och här finns möjligheten att utvecklas inom projektledning, ledarskap, programmering eller som KAM, allt beroende på vad just du brinner för. Ansök redan idag, vi går igenom ansökningar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker applikationskonsulter till Consafe Logistics. Som applikationskonsult får du vara en central del en spännande utveckling som företaget står inför. Vi rekryterar just nu till teamet i Karlskoga som levererar våra produkter AstroWMS och Extend. Här får du arbeta både kundnära och med varierande arbetsuppgifter. Stort fokus ligger på affärsnyttan och kundanpassningen baserat på våra produkter. Du välkomnas till ett internationellt företag och team och arbeta med kunder och kollegor i Sverige och runt om i världen, vilket innebär att resor är en naturlig del av jobbet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Consafe Logistics. Uppdraget är tillsvidare förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Tjänsten passar dig som vill ha ett spännande, varierande och kommunikativt arbete inom IT. Eftersom du har en viktig konsultativ roll där du möter allt från VD:ar till lagerarbetare är du kommunikativ, prestigelös och anpassar dig efter situationen.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult arbetar du med Consafe Logistics produktions- och lagerhanteringssystem som är stabila och framtidskompatibla produkter. Du kommer huvudsakligen att vara ansvarig för att genomföra logistik-, verksamhets- och systemstudier tillsammans med deras kunder för att optimera lagerflöden och verksamhet med hjälp av rätt processer och systemstöd. Du kommer att konfigurera och utveckla systemet tills största delen på kontoret, men arbete sker även löpande hos kunden såsom vid verifiering av design, tester och utbildningar. Din arbetsplats blir Consafe Logistics kontor i Karlskoga.

Du kommer till exempel att:
 • Med konfigurering anpassa systemet utifrån kundens behov och flöden
 • Utbilda användare av systemet hos kunden
 • Skapa och uppdatera nödvändig dokumentation och aktivt delta i diskussioner för att driva och säkra utvecklingen av lösningar
Vi letar efter drivna individer som vill vara en del i Consafe Logistics kontinuerliga framgång och vi tror att du vill kombinera din erfarenhet med nya idéer för innovativa lösningar inom logistik och affärsutveckling.

Vi söker dig som

Consafe lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har ett eller några års erfarenhet av IT och/eller logisitkbranschen. Det viktigaste är att du vill utvecklas och ta dig an nya spännande utmaningar samt gillar att ha en konsultativ roll. Det är också av stor betydelse att du trivs i kulturen på Consafe som kännetecknas av nytänkande och öppenhet där du gärna får komma med ny input även om du är ny i karriären.
 • Har ett teknikintresse
 • Besitter programmeringskunskaper inom något programmeringsspråk
 • Är flytande i svenska och engelska
Det är meriterande om du:
 • Är högskoleingenjör, systemvetare eller motsvarande
 • Har erfarenhet från att arbetat med just logistik / WMS / ERP-system
Som person är du en lagspelare som uppskattar att arbeta i team. Du är problemlösningsorienterad och initiativtagande utan problem att driva ditt arbete framåt. Slutligen är du noggrann i ditt arbete och lämnar ingenting åt slumpen. Vidare är du social och har lätt att skapa nya relationer och ser att du kan dela våra kärnvärden: We Care We innovate We deliver.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Karlskoga, med bussar till bl.a. Örebro 5 min gångavstånd från kontoret
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consafe Logistics är ett av Europas ledande leverantörer av logistiklösningar vilket skapar konkurrenskraftiga företag världen över. De designar, utvecklar och implementerar lösnngar för alla industrier. Deras erfarenhet har genererat en portfolio av mjukvaruprodukter med WMS i fokus. Consafe Logistics har 350 anställda och hjälper kunder i över 30 länder från något av deras kontor i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen eller England.