Hoppa till innehåll
Ansök nu

Teknisk säljare
Vilshult, södra Sverige

Vi söker nu en teknisk säljare med placering i Vilshult för distrikt södra Sverige.

Vi erbjuder
Hos Stans & Press blir du en del av ett väl sammansvetsat team i en spännande bransch med mycket frihet under ansvar. Företaget har en mycket hög trivsel internt och man lägger stor vikt vid de anställdas välmående. Här får du en trygg anställning på ett stabilt bolag.

Om tjänsten
Som teknisk säljare blir du ansiktet utåt och kommer att driva bearbetning av nya kunder samt utveckling av de befintliga kunderna. Här bygger du långsiktiga kundrelationer samt planerar och genomför kundmöten. Du planerar till stor del din tid själv, därför krävs det att du är flexibel, kreativ och kan anpassa dig efter omständigheterna. Du ser värdet i att skapa långsiktiga kundrelationer.

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • Aktivt ta kontakt med presumtiva och befintliga kunder för att marknadsföra företaget och skapa samt bibehålla goda relationer
  • Bereda förfrågningar och offerera till kund
  • I samband med order ansvara för överlämningen till teknikberedare/projektledare

Vad har Zdravko Grahovar att säga om hur det är att jobba på Stans & Press? 

"Det är högt i tak och klimatet är välkomnande. Det spelar ingen roll om du arbetar i produktionen är tjänsteman eller konsult, alla på företaget känner sig som en i gänget. "

Läs mer om vad Zdravko har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/stans-press

Om dig
För att lyckas i rollen som teknisk säljare har du ett starkt intresse för försäljning. Du är produktiv, självgående och en förtroendeingivande lagspelare som sätter kunden och laget i fokus. Du har någon form av teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet.

Utöver detta ser vi att du:

  • Har en god teknisk och ekonomisk förståelse
  • Är van vid att arbeta i affärssystem
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Har B-körkort

Då flertalet av våra kunder finns inom fordonsbranschen och vi är IATF och ISO certifierade, är det meriterande om du har erfarenhet av processer och metodik inom dessa standarder.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring, tel. 036-3363461 och Erika Augustsson, tel. 040-6606722. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Stans & Press i Olofström AB är ett verkstadsföretag som är specialiserat på legotillverkning av kvalificerade komponenter i små- och medelstora serier till i huvudsak internationella kunder, varav fordonsindustrin utgör en betydande del.

Vi är idag ca 65 anställda vid våra produktionsenheter i Vilshult och Kallinge. I Vilshult där flertalet av de anställda finns arbetar vi med bl.a. laserskärning, pressning, svetsning och montering, medan vi i Kallinge är helt inriktade på vattenskärning.

Stans & Press grundades 1974 och ingår sedan 2018 i Teqnion som är en snabbt växande företagsgrupp med ett 25-tal självständiga dotterbolag.

Vid Stans & Press bedriver vi vår verksamhet med stolthet och ansvarskänsla och med målet att erbjuda de anställda ett företagsklimat genomsyrat av öppenhet, framtidstro och arbetsglädje.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare