Hoppa till innehåll
Skolon AB logotyp

Fullstack Utvecklare

Ansök nu
Vill du vara en del av ett växande, innovativt företag, där du får bygga framtidens funktioner med moderna tekniker? Vi söker en utvecklare till vårt vinnande team, läs mer om tjänsten och ansök.

Nu söker vi ännu en stjärna till vårt vinnande team, häng med så berättar vi mer!

Rollen som utvecklare
Som utvecklare hos oss ingår du i ett innovativt gäng där du får en viktig och heltäckande roll i vårt utvecklingsteam.

Du utgår från vårt huvudkontor i Karlshamn med möjlighet att arbeta del av tjänsten på distans. Du kommer att arbeta med de senaste teknikerna och få möjlighet att komma med nya tankar och idéer för att utveckla vår produkt.

Vårt utvecklingsteam ansvarar för att utveckla Skolons system med höga krav på leverans och att hela tiden ligga i framkant. Vi är ett tight, roligt och kunnigt team på ca 10 personer där utvecklare, designers och testare arbetar tätt tillsammans, och sist men inte minst - vi har väldigt kul ihop!

Din bakgrund
För att passa i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av flera av följande språk och områden:
  • Java
  • Spring
  • Relationsdatabaser, såsom MySQL
  • Kubernetes
  • Test automation och CI/CD
  • HTML
  • CSS
  • Javascript framework som Vue, React eller Ember
Hur ser arbetsvardagen ut för dig på Skolon?
Vi arbetar med scrum och har ett agilt arbetssätt. Vi har dagliga stand-ups tillsammans för att effektivt samverka och sätta en gemensam plan för dagen i vårt team.

Dina främsta arbetsuppgifter handlar om att hjälpa till att ta en idé från en specifikation, genom planering, implementering, code review och testning.

På Skolon arbetar vi proaktivt utifrån datadrivna arbetssätt som baseras på den senaste tekniken som finns på marknaden.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter i en modern och rolig arbetsmiljö. Hos oss kan du sitta och utveckla samtidigt som du kan se ut över hav och vatten med en kopp te eller kaffe i handen.

Du kommer även att få ta del av härliga teamevent, uppskattade konferenser, generös semester och friskvård - för att nämna några förmåner.

Skolon är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa både nationellt och internationellt och du kommer att få möjligheten att vara med och forma hur vi arbetar med våra användare på bästa sätt. Skolon växer snabbt och dina möjligheter att växa i ditt arbete och roll är stora!

Ansökan
Om du tycker att detta låter som något för dig, så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skolon är ett av Sveriges snabbast växande edtechbolag mitt i en spännande internationell utvecklingsresa. På Skolon kan du vara med och göra skillnad på riktigt genom att skapa en roligare och mer framgångsrik skola för hundratusentals elever och lärare. Med över en halv miljon unika användare har vi bevisat vår styrka och mängder av ledande skolhuvudmän runt om i Norden använder våra lösningar dagligen.