Servicetekniker till Karlshamn

Servicetekniker till Karlshamn

Vill du ta nästa steg i din karriär, arbeta i ett växande företag och i ett team med god sammanhållning och samarbete kollegor i mellan som strävar efter nöjda kunder och kvalité? Drivs du av eget ansvar och problemlösning? Vi söker nu en servicetekniker till vår serviceenhet i Karlshamn.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som servicetekniker kommer du ingå i vårt serviceteam i Karlshamn där arbetsuppgifterna kan variera från serviceuppdrag ute hos kund som till olika uppdrag i våra verkstäder. Förutom att ha ansvar för uppdrag till kunder kommer du exempelvis att:
  • Vara ett stöd och bidra med kunskap till den interna säljorganisationen.
  • Ha kontakt med kunder, hjälpa till vid frågor och problemlösning.
  • Medverka ihop med kollegor inom andra serviceområden i bolaget.

Kvalifikationer
  • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom service och reparationer av mekanisk utrustning så som pumpar, motorer, transportskruvar, kompensatorer etc.
  • Erfarenhet från externa kund och leverantörskontakter.
  • Goda datorkunskaper
  • Tekniskt intresserad och kunnig.
  • B- Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift

För att trivas i rollen servicetekniker är du utåtriktad och flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under projektens gång. Du gillar att arbeta självständigt och kan driva på ditt eget arbete allt i under ett stort kvalitetstänk.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta verksatdschef, Rasmus Olsson på +46 706 55 96 10 eller rasmus.olsson@protoma.se

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta HR ansvarig Sandra Kurvinen +46 (0) 73 822 70 98 eller sandra.kurvinen@protoma.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och intervjuer.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://protoma.se/
Sista ansökningsdag 18 mars 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Protoma är ett företag som bedriver försäljning av produkter och tjänster inom underhåll och driftsäkerhet. Vi är inriktade på spetskompetens inom våra områden och skall alltid sträva efter nöjda kunder för att de ska kunna känna förtroende och tillit till oss som leverantör både på kort och lång sikt. Bolaget arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustrier, kärnkraft, energiverk mm. Då vi är verksamma inom många olika branscher så ställs vi ofta inför nya utmaningar och vår förmåga att lösa kundens problemställningar är en viktig del av vårt arbete.