Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Lagerarbetare till Karlshamnsområdet

Publiceringsdatum
08 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi på Lernia Bemanning söker Dig som vill jobba inom lager hos vår kund i Karlshamnsområdet.

Arbetsuppgifter.

Vi söker nu engagerade lagermedarbetare för uppdrag säsong i Karlshamnsområdet. I rollen som lagermedarbetare kan du ha olika arbetsuppgifter, bland annat kommer arbetsuppgifterna bestå av truckkörning, orderplock, plock, pack, containertömning etc. Det är viktigt att vara noggrann, kunna se detaljer samt att ha initiativförmåga. Arbetet är förlagt dagtid kl.06:30-15:15.

Krav
  • Körkort
  • Truckkort
  • God svenska i tal och skrift
  • Referenser från tidigare arbetsgivare
  • Kunna arbeta hela sommaren 2024
Meriterande
  • Erfarenhet av truckkörning
  • Erfarenhet av orderplock
  • Erfarenhet av affärssystem

Personliga egenskaper.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har hög arbetsmoral, är flexibel och trivs med att arbeta fysiskt.

Anställningsform/tjänstgöringsort.

Visstid/heltid/Dagtid/Karlshamnsområdet

Tillträdesdag.

Mars/enligt överenskommelse

Information.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor? Kontakta ansvarig rekryterare Emma Bäckström emma.backstrom@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Liknande Jobb

Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 mars 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos olika attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi!