Mekaniker/servicetekniker/reparatör

Mekaniker/servicetekniker/reparatör

Nu söker vi en mekaniker till vår verkstad med placering i
Karlshamn som kan genomföra service, reparera, och ta hand om och underhålla våra maskiner på bästa sätt.

Som person är det viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och att du har en egen drivkraft som gör att du får saker och ting att hända.

Du kommer att arbeta med service, reparationer, felsökning, hydraulik, mekanik och elektronik. Vi ser gärna att du har god erfarenhet från yrkesområdet.

Dina personliga egenskaper kännetecknas av ansvarskänsla, social kompetens, flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet.

Du har B-behörighet för bil samt datorvana och behärskar svenska språket i tal och skrift. Har du C-behörighet för lastbil är detta meriterande.

Du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad och flexibel - men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder.

Flexibilitet, punktlighet och ordningssinne är egenskaper som vi förutsätter att du har.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett flexibelt företag.

Arbetstiden är dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provperiod på sex månader.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående eller före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Robin Thernström
Telefon 0733-130845
Email Mejla Robin Thernström
Område Karlshamn
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Reparatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kranlyft.net
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi? Who we are

Kranlyft i
Karlshamn AB grundades år 1999, då med fokus på mobilkranar. Sedan många år ha företaget bytt inriktning och Kranlyft Maskinuthyrning inriktar sig nu på fullskalig maskinuthyrning. Företaget är ett privatägt familjeföretag där andra generationen, Robin Thernström, har tagit över spakarna.Vad gör vi? What we do

I vår maskinpark i
Karlshamn finner du pålitliga och högkvalitativa maskiner av alla dess sorter. Hos oss hittar du maskiner för alla tillfällen och byggprojekt och oavsett storleken på ditt projekt har vi maskinen för jobbet. Har vi inte den själva så löser vi det via våra samarbetspartners.

Vi har även satsat
på att kunna leverera våra egna maskiner ut till kunderna och på det sättet även få en inblick i våra kunders arbetsplatser.

Vi vill kunna ge
våra kunder en helhetslösning från första samtalet till när vi hämtar upp maskinen för returtransport. Vi utgår från Blekinge och levererar till hela södra
Sverige.

Varför gör vi det? Why we do it

Vi på Kranlyft,
maskinuthyrning, är stolta över att kunna erbjuda pålitlig maskinuthyrning och trygga helhetslösningar utefter våra kunders behov. Med lång erfarenhet inom branschen och stor maskinkunskap kan vår kunniga personal ge dig rådgivning utöver det vanliga. Ett av våra mål är att ge våra kunder den bästa möjliga servicen som finns att ge.