Hoppa till innehåll

Karlshamns Montessoriskola söker idrottslärare/Lärare i fritidshem

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkomna till den lilla skolan med det personliga mötet! Skolan har drygt 115 elever som arbetar åldersblandat, vilket innebär: F, 1-3 och 4-6. I varje klass arbetar två pedagoger och resurspersoner.

Inom Montessoripedagogiken anser man att det är viktigare för människan att hitta det bästa inom sig själv än att vara bäst jämfört med andra. Därför lägger man stor vikt vid att hjälpa varje elev att hitta sina egna förutsättningar och utveckla dem. Eleverna arbetar både i grupp och enskilt. Varje elev har sin egen planering med sina personliga mål vilket gör att under ett arbetspass arbetar eleverna i klassen med många olika arbetsuppgifter. Detta motverkar konkurrens och eleverna får istället uppleva glädjen i att använda sina resurser på bästa sätt. Vi arbetar efter efter de nationella styrdokumenten och når målen genom att använda oss av arbetssätt, struktur och förhållningssätt som stödjer montessoripedagogikens tankar och metoder

Den person vi söker kommer att undervisa på fritidshemmet och ansvara för idrott i skolan.

Du kan samarbeta med kollegor, sprida dina erfarenheter och bidra till höjd måluppfyllelse. Som person är du trygg och stabil, samtidigt som du har ett drivande och motiverande förhållningssätt gentemot dina elever. Vi vill att du har en positiv elevsyn som utgår från att alla elever kan och vill.

Är du inte montessoriutbildad, vill vi att du har intresse av att arbeta med och lära dig mer om pedagogiken och vårt arbetssätt.

Varmt välkommen till oss!

Så här ansöker du:

Skriftlig ansökan senast 2024-06-21

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

VI kan komma att kalla till intervjuer löpande, så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan.

Adress:

Karlshamns Montessori skola-Ekonomisk förening, Strömmavägen 28, 374 32 Karlshamn.


Varaktighet, arbetstid: tillsvidareanställning 100%

Ersättning

Fast lön. Ange löneanspråk i ansökan. Kollektivavtal finns.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se