Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en erfaren Verkmästare till Karlshamn

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en erfaren verkmästare till Karlshamn

Börjessons Lastbilar i Karlshamn är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar, släp och reservdelar samt service och reparationer av Scania lastbilar. Börjessons Lastbilar jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny verkmästare till vårt team i Karlshamn.

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvar för styrning, planering och driften inom verkstaden, samt säkerställer att arbetet utförs enligt gällande instruktioner och på ett kvalitativt sätt.
  • Ansvar för medarbetarna inom avdelningen vilket kräver ett ledarskap som motiverar och skapar förtroende, samt ger medarbetarna stöd och vägledning i arbetet som krävs för att uppnå ett kvalitativt resultat.
  • Tekniskt ansvar gentemot kunder, generalagenter, myndigheter och medarbetare.
  • Ansvar för kundmottagning och servicerådgivning vilket kräver högt fokus på såväl kund som service. Delaktig i arbetsuppgifter som ingår i kundmottagning.
  • Delaktig i att ge kunder råd samt instruktioner om reparationer och service av fordon och är i detta medveten om att skapa goda relationer med kunderna.
  • Delaktig i garantihandläggning
  • Administration är en naturlig del i arbetet.
  • Delaktig i utveckling av kvalitets- och miljöarbetet.
  • Ansvara för att avdelningen kan bibehålla en hälsosam arbetsmiljö där medarbetarna följer rådande säkerhetsregler.
Din bakgrund

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt minst 2 års teknisk och 1 års administrativ erfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet ifrån arbetsledning och god datorkunskap med god systemförståelse med t.ex. Automaster och Multi.

Din profil

Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du uppnår deadlines med effektiv tidshantering. Du är självgående och prestigelös med en god känsla för kund och service. Du har sinne för ordning när du utför administrativa uppgifter. Din drivkraft är stark och du trivs i en rörlig miljö med högt tempo där arbetsuppgifterna är varierande. Samtidigt ser du vikten av att utveckla ett bra samarbete såväl internt som externt. Du bidrar med ett gott humör och positivt förhållningssätt.

B och C-behörighet är ett krav, CE och DE är meriterande

Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har. Om du vill du bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Sista ansökningsdag är 2024-08-31. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Vid frågor kontakta: Servicemarknadschef Per-Ola Levin, per-ola.levin@borjessonsbil.se.

Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.