Hoppa till innehåll

Delikatess & Kallskänk sökes till ICA-butik i Karlskrona med omnejd!

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Delikatess & Kallskänk sökes till ICA-butik i Karlskrona med omnejd!

Vi erbjuder ett flexibelt extrajobb på ICA-butiker.Hos oss finns det möjlighet att jobba dagtid, kvällstid eller helger. Du lägger in din tillgänglighet i vårt schemaläggningssystem och tillfrågas sedan om arbetspass via vårapp. Med andra ord är detta ett perfekt extrajobb vid sidan av studier eller ett annat arbete!

Bemannica är ett auktoriserat bemanningsföretag som i snart tio år hjälpt ICA-butiker med deras personalbehov. Vi stärker bland annatupp i kassan eller bemannar upp på golvet vid sjukdom.

Du kommer att jobba på en ICA-butik i Karlskrona (med omnejd) via oss. Arbetsuppgifterna är främst inom delikatess & kallskänk men det är även meriterande om du har erfarenhet av bageri.Arbetstiderna är främst mellan:06:00-19:00. Omfattningen är ca 25 timmar per vecka.

Vem är då du? Vår erfarenhet säger att de som utför sitt arbete som butikskonsult allra bäst är de som tycker att det är kul att arbeta i butik! Vi söker främst dig som har arbetat inom delikatess och/eller kallskänk tidigare. Det är även mycket meriterande om du har arbetat inom Bageri.

Som person är du väldigt serviceorienterad och du trivs i daglig interaktion med kunder. Du är flexibel och trivs bra med fartfyllda och händelserika arbetsdagar.

Anställningsform:Tidsbegränsad anställning, vid behov.

Lön:Enligt Handels kollektivavtal med tillhörande OB-tillägg.

Vi genomför intervjuer löpande.Omgående start.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar görs via vår hemsidabemannica.se.

Om ossBemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica påbemannica.seoch följ oss påFacebookellerLinkedinför de senaste nyheterna!

Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se